Auton vuokraus toimipisteestä Turku Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Turku Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Turku Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Turku Lentoasema

Osoite

Lentoasemantie 150, 20360 Turku, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 07:00 - 00:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa lennonnumeron, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Out of hours return
Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto tällöin vuokra-autojen parkkipaikalle SIXT-merkittylle parkkipaikalle, jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin sisällä sijaitsevan SIXT-palvelupisteen avaimenpalautuslokeroon.

Palvelumme toimipisteessä Turku Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Turku Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Turku Lentoasema

Tarvitsetko vuokra-auton? Sixt autonvuokraus Turun lentoasemalla auttaa sinua mielellään! Tarjoamme tunnetuimmat automerkit ja uusimmat mallit mm. BMW, Mercedes-Benz ja Ford. Tarvitsetko tilavan farmarimallin koko perheen reissulle, vai kenties kaksipaikkaisen urheiluauton? Luontoreissuille tarjoamme 4x4-maasturit ja valikoimamme pakettiautot sopivat erinomaisesti vaikka muuttopuuhiin. Olipa vuokra-auton tarpeesi vain pari tuntia tai kokonainen viikko, voit huoletta kääntyä puoleemme. Nämä ja monet muut automallit saat kätevästi ja edullisesti vuokralle Sixtiltä Turun lentoasemalta. Muistathan, että Sixt pystyy takaamaan ainoastaan valitun autoluokan varauksen, ei tiettyä automallia. Valitse vielä lisävarusteistamme tarpeisiisi sopivat lastenistuimet, tuntemattomammille reiteille GPS-navigaattori ja lisäturvasta esim. kolariturvan omavastuuosuuden pienentäminen.
Autonvuokraus Turun lentoasemalla

Autonvuokraus Turun lentoasemalla

Turun lentoasema, lyhennettynä TKU, sijaitsee Lounais-Suomessa, noin 8 kilometriä Turun keskustasta pohjoiseen ja 20 kilometrin päässä aurinkoisesta Naantalista. Sixtin Turun lentoaseman toimipisteemme palvelee matkailijoita vuoden jokaisena päivänä, ja löydät meidät terminaali 1:n tuloaulasta, ensimmäisestä kerroksesta. Iloiset autonvuokrauksen ammattilaiset auttavat sinua mielellään toimipisteellämme. Saat meihin helposti yhteyden myös verkkosivuiltamme, puhelimitse tai Sixt-mobiilisovelluksella.
Asiakkaiden arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Paikasta toiseen vaivatta Sixtin vuokra-autolla! Lounais-Suomen helmi, Turku, on Suomen vanha pääkaupunki ja täynnä upeaa koettavaa. Aja Turun lentoasemalta noin 20 minuuttia Turun keskustaan ja tutustu kävellen keskiajan valtakatuun, Luostarin Välikatuun. Kesäaikaan vanha käsityöläisalue kuhisee elämää ja käsitöiden myyjiä. Turku on tärkeä satamakaupunki Saaristomeren rannalla, joten saaristo on lähellä ja karun kaunis nähtävyys itsessään. Saariin ja vesistöön voit tutustua joko veneellä, tai vuokra-autolla Saariston Rengastietä ajaen. Viivähdä saaristokierroksella hetki, ja uppoudu Paraisissa Airisto Span hemmoteltavaksi. Turusta Paraisiin ajaa noin 50 minuutissa, mikäli malttaa ajaa yhtä kyytiä eikä pysähdy maisemia ihailemaan vaikkapa Kuusistossa. Lapsiperheille mukavan ajomatkan päässä Turusta siintää aurinkoinen Naantali ja Muumimaailma. Naantaliin ajaa Turusta vain noin 20 minuutissa, joten se sopii erinomaisesti päiväretkikohteeksi. Turku tarjoaa matkailijalleen vilkkaan yöelämän, tasokkaita ravintoloita ja makoisat hotelliyöt. Koe kaikki tämä mukavasti Sixtin vuokra-autolla autoillen, vailla sitovia aikatauluja ja täynnä vapautta! Vuokra-auton voit palauttaa meille 24 h.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Turku Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Turku Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Turku Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Turku Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Turku Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 35 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Turku Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Turku Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Turku Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Turku Lentoasema

Näytä lisää