Auton vuokraus alueella Turku

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Turku

Autonvuokraus Turussa on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Turussa on helppoa kun valitset Sixtin

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Turkuun! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Turun autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Turusta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Turussa ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Turku palvelee teitä, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Turussa, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Sixt Autovuokraamosta kaikenkokoiset vuokra-autot ympäri Turusta

Sixt Autovuokraamosta kaikenkokoiset vuokra-autot ympäri Turusta

Turussa on paljon mielenkiintoista nähtävää niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Kaupunki tarjoaa monenlaisia nähtävyyksiä, kuten Turun Linna, tuomiokirkko, käsityöläismuseo ja nykytaidetta ja historiaa esittelevään Aboa Vetus ja Ars Nova. Elävämpää kulttuuria Turussa tarjoilevat Flowpark, viihdekylpylä Caribia sekä viehättävä Ruissalon saari. Tai mikset ajelisi Sixtin vuokra-autolla vaikka Saariston Rengastien ympäri ja tutustu maailmankuuluun saaristoon. Vuokra-autolla siirryt myös helposti pois kaupungin sykkeestä idylliselle maaseudulle ja esimerkiksi viehättävään kesäkaupunkiin Naantaliin. Turusta löytyy myös rautatieasema sekä lukuisia kauppoja ja ravintoloita, joihin pääset kätevästi vuokra-autolla. Turku on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Turusta ja saat enemmän irti matkastasi.
Vuokra-autot edullisesti Turusta Sixtiltä

Vuokra-autot edullisesti Turusta Sixtiltä

Turussa liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Turusta. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Turku. Vuokra-autolla on helppo liikkua Turussa ja autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Turussa verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Turussa liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Turku
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Turku?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Turku sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Turku.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Turku?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Turku. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 98 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Turku

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Turku?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Turku?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Turku?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Turku

Näytä lisää