Laske hinta

Matkusta vuokra-autolla lemmikin kanssa

Sixtillä on Suomessa mahdollista ottaa myös lemmikki mukaan vuokra-autoon, kun varaat lemmikkipaketin. Lemmikkipaketin hinta sisältää suojapeitteen sekä koiran turvavaljaiden vuokran (saatavilla koot S- XL). Lemmikkipaketin hinta on 109,00 euroa per vuokraus (tai per vuokrattavat valjaat).

 

Paketin voi varata seuraaviin autoluokkiin: CCMR, CCAR, CDMR, CPMR, CWMR, CWAR, CXMR, CDAR, IDMR, IWMR, IWAR, IXMR, IDAR, IDAH, SDMR, SWMR, SDAR, SWAR, SVAR, SFAR, FVMR sekä FVAR.

 

Toimintaohjeet:

Tee varaus ensin vuokra-autolle yllä mainituista autoluokista. Sen jälkeen varaa lemmikkipaketti asiakaspalvelustamme, olemalla yhteydessä paikalliseen toimipisteeseemme, tai Suomen asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 0200 111 222, tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Lemmikkipaketti on saatavilla vain Suomessa ja tulee varata vähintään 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua!

 

Lemmikki tulee olla kiinni valjaissa auton matkustamossa suojapeitteen päällä. Kuljettaja vastaa lemmikin turvallisuudesta autossa. Kuljetushäkkejä emme vuokraa, mutta voit ottaa oman häkin mukaan. Mikäli kuljetat lemmikkiä omassa häkissäsi, varmista lemmikkipakettia varatessa auton tavaratilan koko asiakaspalvelustamme, jotta häkki varmasti mahtuu autoon. Jos tarvitset koiran turvavaljaat, ilmoitathan myös lemmikkisi painon

 

---

 

Allergikoille tiedoksi: Autojen tavaratila ja matkustamo puhdistetaan ja ionisoidaan, kun autossa on kuljetettu lemmikkiä, mutta täysin allergiavapaaksi niitä ei saada.