Laske hinta

Toimitus ja nouto Muutokset & peruutukset Sixt asiakaskirjautuminen

Matkusta vuokra-autolla lemmikin kanssa

Ensimmäisenä autovuokraamona Suomessa, Sixt tarjoaa mahdollisuuden ottaa lemmikki mukaan vuokra-autoon. Varaamalla lemmikkipaketin voit kuljettaa lemmikkiä vuokra-autossa. Hinta sisältää suojapeitteen sekä koiran turvavaljaiden vuokran (saatavilla koot S - XL), sekä vuokra-auton puhdistuksen ja allergeenit poistavan ionisointikäsittely vuokran jälkeen. Lemmikkipaketti sisältää myös pussillisen koiran herkkuja. Lemmikkipaketin hinta on 109,00 euroa per vuokraus

 

Lemmikkipaketti tulee varata vähintään 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua olemalla yhteydessä paikalliseen toimipisteeseemme, tai Suomen asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 0200 111 222, tai sähköpostitse osoitteeseen reservation@sixt.fi.

Lemmikkiä tulee kuljettaa vuokra-auton tavaratilassa, ei matkustamossa. Kuljettaja vastaa myös lemmikin turvallisuudesta autossa. Kuljetushäkkejä emme vuokraa, mutta voit ottaa oman häkin mukaan. Mikäli kuljetat lemmikkiä omassa häkissäsi, varmista lemmikkipakettia varatessa auton tavaratilan koko asiakaspalvelustamme, jotta häkki varmasti mahtuu autoon. Lemmikkipaketin voi varata seuraaviin autoluokkiin: CCMR, CCAR, CDMR, CPMR, CWMR, CDAR, IDMR, IWMR, IXMR, IDAR, IDAH, SDMR, SWMR, SDAR, SWAR, SVAR, SFAR sekä FVMR.

Lemmikkipakettia varatessasi, tee varaus ensin vuokra-autolle yllämainituista autoluokista ja varaa sen jälkeen lemmikkipaketti asiakaspalvelustamme. Varausnumeron lisäksi tarvitsemme lemmikkisi painon, mikäli haluat vuokrata myös koiran turvavaljaat. Tarkista myös varaamasi auton tavaratilan koko, jos kuljetat lemmikkiä omassa häkissä.

 

Allergikoille tiedoksi, että yllämainituissa autoluokissa olevat vuokra-autot eivät ole täysin allergiavapaita. Autojen tavaratila ja matkustamo puhdistetaan ja ionisoidaan, kun autossa on kuljetettu lemmikkiä, mutta täysin allergiavapaaksi niitä ei saada. Suosittelemme varaamaan muita autoluokkia, mikäli olet allerginen lemmikeille.