Matkusta vuokra-autolla lemmikin kanssa

SIXT:llä on Suomessa mahdollista ottaa myös lemmikki mukaan mihin tahansa vuokra-autoon varaamalla vuokralle lemmikkipaketin. Lemmikkipaketin hinta sisältää auton normaalin kohtuullisen siivouksen lisäksi otsonoinnin/ionisoinnin, suojapeitteen, sekä koiran turvavaljaiden vuokran (saatavilla koot S- XL). Lemmikkipaketti Lemmikkipaketin hinta on 110-175 euroa per vuokraus (tai per vuokrattavat valjaat).

Toimintaohjeet:

Tee varaus ensin vuokra-autolle yllä mainituista autoluokista. Sen jälkeen varaa lemmikkipaketti asiakaspalvelustamme, olemalla yhteydessä paikalliseen toimipisteeseemme, tai Suomen asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 0200 111 222, tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Lemmikkipaketti on saatavilla vain Suomessa ja tulee varata vähintään 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua!

Lemmikki tulee olla kiinni valjaissa auton matkustamossa suojapeitteen päällä. Lemmikkipaketti ei sisällä auton verhoilujen mahdollista pesua lemmikin jäljiltä. Kuljettaja vastaa lemmikin turvallisuudesta autossa. Kuljetushäkkejä emme vuokraa, mutta voit ottaa oman häkin mukaan. Mikäli kuljetat lemmikkiä omassa häkissäsi, varmista lemmikkipakettia varatessa auton tavaratilan koko asiakaspalvelustamme, jotta häkki varmasti mahtuu autoon. Jos tarvitset koiran turvavaljaat, ilmoitathan myös lemmikkisi painon

---

Allergikoille tiedoksi: Autojen tavaratila ja matkustamo puhdistetaan ja otsonoidaan/ionisoidaan, kun autossa on kuljetettu lemmikkiä. 100% allergiavapaaksi autoja ei kuitenkaan saada erityiskäsittelyllä.