Auton vuokraus toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Rovaniemi Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rovaniemi Lentoasema

Osoite

Rovaniemi Airport, 96101 Rovaniemi, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Rovaniemi Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Rovaniemen lentokentällä

Sixt Autonvuokraus Rovaniemen lentokentällä

Kun matkustat Rovaniemen lentoaseman kautta, Sixt Autonvuokraus Rovaniemi Lentoasema auttaa sinua mielellään löytämään tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Meiltä vuokraat edullisesti laajasta valikoimasta taloudellisen henkilöauton, tilavan farmarin tai 4x4-maasturin, loistokkaan urheiluauton, upean avoauton tai pakettiauton isompia kuljetustarpeita varten. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessä, että takaamme sinulle vain valitun autoluokan mukaisen ajoneuvon, mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Lisää varaukseesi tarvittaessa esim. GPS-navigaattori ja lasten turvallisuudelle välttämättömät lastenistuimet. Auton nouto ja palautus onnistuu meillä 24 tuntia vuorokaudessa! Otathan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivujemme tai Sixt-mobiilisovelluksen kautta, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Sixt autovuokraamon tiimi Rovaniemen lentokentällä toivottaa sinut tervetulleeksi!
Rovaniemen lentoasema ja Sixt Autonvuokraus

Rovaniemen lentoasema ja Sixt Autonvuokraus

Rovaniemen lentoasema, lyhennettynä RVN, sijaitsee Suomen Lapissa, vajaan 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, kaupungin koillispuolella. Ajoaika keskustan ja lentoaseman välillä on vain kymmenisen minuuttia. Lentoasemalle on hyvät liikenneyhteydet; Airportbus liikennöi Rovaniemen keskeisiin kohteisiin, ja keskustaan sekä Joulupukin Pajakylään ja Santaparkiin pääsee Pikakuljetus Rovaniemi Oy:n bussikuljetuksilla. Vuokra-autolla pääset kuitenkin kätevimmin perille minne sitten suuntaatkaan. Rovaniemen lentokentän Sixt-palvelupisteemme sijaitsee terminaalirakennuksen tulohallissa.
Asiakkaiden arvostelut Rovaniemen lentokentän Sixt Autovuokraamosta

Asiakkaiden arvostelut Rovaniemen lentokentän Sixt Autovuokraamosta

Lapin ykköskohteet ja Joulupukin kotikaupunki ulottuvillasi Sixt vuokra-autolla Rovaniemi sijaitsee pohjoisella napapiirillä, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohdassa. Ikivanha kauppapaikka Rovaniemi on portti koko Pohjois-Skandinaviaan sekä Lapin useisiin matkailukohteisiin, kuten Pyhä-Luosto, Salla ja Suomu. Rovaniemi on vahvasti myös taiteen ja tieteen kaupunki, ja täällä sijaitseva Lapin yliopisto onkin Euroopan johtavia arktisen alueen tutkimuskeskuksia. Matkailija tutustuu pohjoiseen ulottuvuuteen parhaiten Arktikum-keskuksessa 15 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Koko perheen ehdoton ykköskohde Rovaniemellä on ehkä kuitenkin Joulupukin oma Pajakylä, joka sijaitsee aivan lentoaseman lähellä Nelostien varrella napapiirillä. Ympäri vuoden avoinna olevassa Pajakylässä vierailee joka vuosi yli 300 000 joulupukin ystävää, ja tarjolla on runsaasti aktiviteettejä niin pienille kuin isommille. Rovaniemellä kannattaa myös ehdottomasti pysähtyä hetkeksi nautiskelemaan Lapin luonnon puhtaista antimista valmistetuista herkuista, joissa korostuvat poronliha, kala ja metsän marjat. Vuokra-autolla pääset helposti itsekin tutustumaan Suomen hillapitäjään Ranuaan ja kuuluisaan Ranuan eläinpuistoon vain 1 tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Lapin taika ja unohtumattomat elämykset odottavat, ja olit sitten liikkeellä työasioissa tai vapaa-ajalla, Sixt vuokra-autolla saat ajastasi enemmän irti!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rovaniemi Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 197 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rovaniemi Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rovaniemi Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rovaniemi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rovaniemi Lentoasema

Näytä lisää