Auton vuokraus toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Rovaniemi Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rovaniemi Rautatieasema

Osoite

Ratakatu 5, 96100 Rovaniemi, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 21:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Varauksen tehtyäsi toimipiste on sinuun yhteydessä 48h sisällä. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Out of hours return
Palautus aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat rautatieaseman pääsisäänkäynnin edessä. Palauta auton avaimet rautatieaseman sisällä sijaitsevan SIXT-toimiston ovessa olevaan avainpalautuslokeroon. Mikäli SIXT-merkityt parkkipaikat ovat täynnä, tai rautatieaseman ovet ovat lukossa kun olet palauttamassa autoa, soitathan toimipisteelle numeroon 0201122596.

Palvelumme toimipisteessä Rovaniemi Rautatieasema

Meet&Greet

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.
Sixt vuokra-autot Rovaniemen Rautatieasemalla

Sixt vuokra-autot Rovaniemen Rautatieasemalla

Tervetuloa Sixt Rovaniemi Rautatieasemalle! Rovaniemi sijaitsee Suomen Lapissa, napapiirillä. Rovaniemi on Lapin merkittävä kauppapaikka, ja Rovaniemen kautta matkustat helposti koko pohjoiseen Skandinaaviaan. Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle Pohjois-Suomeen takaa Sinullekin joustavan autonvuokrauskokemuksen!Toimipisteemme sijaitsee rautatieasemarakennuksessa, lipunmyyntitoimiston vieressä. Vuokra-autovalikoimastamme löydät henkilöautot, pakettiautot sekä minibussit. Autokalustomme koostuu mm. Mercedes Benz, Honda, Ford ja Citroën uusimmista malleista. Toimistomme on avoinna joka päivä rautatieaseman aukioloaikojen mukaan. Vuokra-auton varaat helposti varaussivustollamme, Sixt-mobiilisovelluksella tai soittamalla, vastaamme puheluihisi viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen tai tarvitset vuokra-autoa lyhyelle tai pitkälle ajalle, palvelemme Sinua kaupungin parhaiten!Rovaniemi sijaitsee Pohjoisella napapiirillä ja on Lapin pääkaupunki. Täällä Joulupukki on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä! Rovaniemellä vuodenaikojen vaihtelut tulevat esille aivan erityisellä tavalla, ja näkemistä ja kokemista riittää aina. Rovaniemeltä löytyy Joulupukin pajakylän lisäksi esim. tiedekeskus Arktikum ja kulttuuritalo Korundi. Hyskypuistoissa ja porofarmeilla näet ihmisten elämää käsi kädessä eläinten kanssa. Eläimiä löytyy myös Ranuan eläinpuistossa, joka sijaitsee n. 80 kilometrin päässä. Rovaniemeltä Kemijärvelle on matkaa 87 kilometriä, Kittilään 152 km ja Sodankylään 130 km.
Asiakkaiden arvostelut
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rovaniemi Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 83 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rovaniemi Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rovaniemi Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rovaniemi Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rovaniemi Rautatieasema

Näytä lisää