Auton vuokraus alueella Rovaniemi

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Rovaniemi

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Rovaniemi Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Rovaniemi

Matkusta helposti Lapissa ja vuokraa auto Sixtiltä

Matkusta helposti Lapissa ja vuokraa auto Sixtiltä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Rovaniemelle! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Rovaniemen autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Rovaniemeltä varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Rovaniemellä ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Rovaniemi palvelee teitä, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Rovaniemellä, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Koe enemmän matkallasi Sixtin vuokra-autolla

Koe enemmän matkallasi Sixtin vuokra-autolla

Rovaniemellä on paljon mielenkiintoista nähtävää niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Kaupunki ja sen ympäryskunnat tarjoavat monenlaisia elämyksiä ja nähtävyyksiä, kuten Joulupukin Pajakylä, Ranuan eläinpuisto, Arktikum -tiedekeskus ja Ounasvaaran Hiihtokeskus. Rovaniemen tärkeimmät kauppakeskukset ja hotellit sijaitsevat kätevästi kaupungin ytimessä ja niihin pääsee mukavasti Sixt Rovaniemen vuokra-autoilla. Kaupungista löytyy myös rautatieasema sekä lukuisia ravintoloita. Rovaniemi on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Rovaniemeltä ja saat enemmän irti matkastasi.
Autonvuokraus Rovaniemellä on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Rovaniemellä on helppoa kun valitset Sixtin

Rovaniemellä liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Rovaniemeltä. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamananne ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Rovaniemi. Vuokra-autolla on helppo liikkua Rovaniemellä ja autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Rovaniemellä verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksenne on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellenne sopivan ratkaisun. Rovaniemellä liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Rovaniemellä ja koko Pohjois-Suomen alueella. Vuokra-autot Rovaniemeltä saat edullisesti Sixtiltä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Rovaniemi
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Rovaniemi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rovaniemi sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Rovaniemi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Rovaniemi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Rovaniemi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Rovaniemi
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Rovaniemi?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Rovaniemi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Rovaniemi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?