Auton vuokraus toimipisteestä Kemi-Tornio Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Kemi-Tornio Lentoasema

Osoite

Lentokentäntie 75, 94500 Lautiosaari, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Out of hours return
Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista sopimuksen mukaan. Pysäköi auto tällöin vuokra-autopaikoille ja avaimien palautus sovitaan tapauskohtaisesti.

Palvelumme toimipisteessä Kemi-Tornio Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Kemi-Tornion lentokentällä

Sixt Autonvuokraus Kemi-Tornion lentokentällä

Kun matkasi suuntautuu Meri-Lappiin ja tarvitset vuokra-auton, Sixt Autonvuokraus Kemi-Tornion lentoasemalla on valmiina palvelemaan. Toimipisteestämme vuokraat helposti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon työmatkalle tai lomareissulle. Kattavasta ja laadukkaasta vuokra-autovalikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä edustavat urheiluautot ja maasturit. Meiltä vuokraat vaivatta myös pakettiauton, kun tarvitset suurempaa kuljetuskapasiteettia. Huomioithan, että takaamme ainoastaan valitun autoluokan mutta emme pysty lupaamaan määrättyä automallia. Vuokra-auto on mahdollista noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella sopimuksen mukaan. Tutustu valikoimaan ja varaa oma vuokra-autosi verkkosivuillamme, mobiilisovelluksen kautta tai ota yhteyttä suoraan puhelimitse. Toivotamme sinut tervetulleeksi Kemi-Tornion seudulle!
Kemi-Tornion lentokentän Sixt Autonvuokraus

Kemi-Tornion lentokentän Sixt Autonvuokraus

Kemi-Tornion lentoasema, lyhennettynä KEM, sijaitsee 6 kilometrin päässä Kemin kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee koko Meri-Lappia eli Perämeren pohjukan dynaamista rannikkoaluetta. Suomen ja Ruotsin rajalla sijaitseva kaksoiskaupunki Tornio-Haaparanta on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kemi-Tornion lentokentältä. Lentoasemalta ei ole muita julkisia liikenneyhteyksiä kuin taksi, joten vuokra-auto on vaivattomin tapa jatkaa matkaa eteenpäin. Sixt autovuokraamon palvelupisteen löydät helposti terminaalin aulasta, heti pääoven vasemmalta puolelta.
Lumilinnan lumoa ja ostoksia Rajalla. Sixt vuokra-auto vie varmasti perille!

Lumilinnan lumoa ja ostoksia Rajalla. Sixt vuokra-auto vie varmasti perille!

Kemin ja Tornion seudulla on runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina, mutta varsinkin Kemissä talvi on vakiinnuttanut paikkansa tärkeimpänä matkailusesonkina. Maailmankuulu Kemin LumiLinna avaa silloin ovensa vierailijoille, ja alueella voi yöpyä vaikkapa omassa kodikkaassa Olokolossa tähtitaivaan ja räiskyvien revontulien alla! Kannattaa tutustua myös jäänmurtaja Sampoon ja pulahtaa samalla retkellä hyiseen meriveteen lämpimään kelluntapukuun sonnustautuneena. Tornio puolestaan on ennen kaikkea portti Ruotsiin, ja rajaseutu on kehittynyt huimasti viime aikoina etenkin ostosmahdollisuuksien suhteen: Rajalla-kauppakeskus houkuttelee ostoksille kauempaakin, ja Haaparannan puolelta löytyy myös Ikea-tavaratalo. Luontoelämyksetkään eivät ole kaukana, sillä Tornionjokilaakso tarjoaa upeat puitteet niin kalastukseen, hiihtoon kuin vaeltamiseen. Lapin ehdottomiin helmiin kuuluva Aavasaksa vaellusreitteineen, mökkikylineen, latuineen ja laskettelurinteineen sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Kemi-Tornion lentoasemalta. Kun tulet nauttimaan niin kaamoksesta kuin yöttömästä yöstä, Sixt vuokra-auto tarjoaa vapautta matkantekoon!
Asiakkaiden arvostelut Sixt Autovuokraamo Kemi-Tornion lentokentällä
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kemi-Tornio Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kemi-Tornio Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kemi-Tornio Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kemi-Tornio Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kemi-Tornio Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kemi-Tornio Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kemi-Tornio Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kemi-Tornio Lentoasema

Näytä lisää