Auton vuokraus toimipisteestä Vaasa Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Vaasa Lentoasema

Osoite

Lentokentaentie, 65380 Vaasa, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 21:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista.
Out of hours return
Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto Sixt-merkityille parkkipaikoille ja palauta avaimet lentokentän sisälle Sixt-palvelutiskillä sijaitsevaan avaintenpalautuslaatikkoon.

Palvelumme toimipisteessä Vaasa Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Vaasan lentoasema

Sixt Autonvuokraus Vaasan lentoasema

Suuntana Vaasa ja vuokra-autoa vailla? Sixt Autonvuokraus Vaasan lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua! Laadukkaasta vuokra-autojen valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Olet sitten etsimässä ketterää ja taloudellista kaupunkiautoa, suurempaa maasturia tai tyylikästä urheiluautoa, Sixt autovuokraamo on valmiina auttamaan. Meiltä vuokraat helposti myös pakettiauton, ja varaukseen voit lisätä tarpeidesi mukaan esim. GPS-navigointilaitteen tai lastenistuimen. Suosittelemme myös lisäturvan kuten kolariturvan tai tiepalvelun hankkimista varauksen yhteydessä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan valitun autoluokan, emme tiettyä automallia. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuu ympäri vuorokauden, 24 h! Palvelemme sinua mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa tutustumaan Sixt Vaasan lentoaseman laajaan vuokra-autotarjontaan!
Auton vuokraaminen ja Sixtin palvelut Vaasan lentoasemalla

Auton vuokraaminen ja Sixtin palvelut Vaasan lentoasemalla

Vaasan lentoasema, lyhennettynä VAA, sijaitsee Suomen länsirannikolla kaksikielisellä Pohjanmaalla, noin 9 kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Sekä Seinäjoelle että Kristiinankaupunkiin ajaa noin tunnissa. Vaasan paikallisliikenne Oy:n bussit liikennöivät lentoaseman ja keskustan väliä, ja muuten lentoasemalle pääsee taksilla. Sixt autovuokrauksen toimipiste sijaitsee Vaasan lentoaseman tuloaulassa.
Ota Pohjanmaan parhaat palat haltuun Sixtin vuokra-autolla!

Ota Pohjanmaan parhaat palat haltuun Sixtin vuokra-autolla!

Koko Vaasan seutua leimaa merestä kohoava maa. Merenkurkun saaristo onkin ansaitusti Unescon maailmanperintökohde, jossa luonnon monimuotoisuus yllättää jokaisen vierailijan. Suomen pisimmän maantiesillan eli Raippaluodon sillan ansiosta vuokra-autolla pääsee erittäin helposti aivan Merenkurkun uskomattomien geologisten muodostelmien keskelle, alle tunnin ajomatkan päässä Vaasasta. Auton ratin takaa voit myös vaivattomasti siirtyä melomaan tai talvisin jääretkelle, moottorikelkkailemaan tai vaikka koiravaljakon vedettäväksi! Vaasan seudulla vierailun aikana kannattaa tutustua myös Vaasan eteläpuolella Mustasaaren kunnassa sijaitsevaan Stundarsin käsityöläismuseoon. Sieltä on helppo jatkaa matkaa autoillen tutustumaan Pohjanmaan rannikon idyllisiin kyliin ja vanhaan talonpoikaiskulttuuriin. Suomen suurin kasvihuonekeskittymä löytynee puolestaan alle tunnin ajomatkan päästä Närpiöstä, jonka Tomaattikarnevaalit vetävät vuosittain vierailijoita ulkomaita myöten. Vaasassa on myös erittäin monipuolinen kulttuuritarjonta, ja Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleillekin on Vaasasta vain vajaan kahden tunnin ajomatka. Oli vierailusi syy mikä tahansa, saat Pohjanmaasta enemmän irti Sixt vuokra-autolla!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Vaasa Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Vaasa Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vaasa Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Vaasa Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Vaasa Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 20 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Vaasa Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Vaasa Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Vaasa Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Vaasa Lentoasema

Näytä lisää