Auton vuokraus alueella Vaasa

 

Suosituin kohteessa Vaasa

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Vaasa Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Vaasa

Vuokraa auto Vaasassa ja valitse Sixt Autovuokraamo Vaasa

Vuokraa auto Vaasassa ja valitse Sixt Autovuokraamo Vaasa

Vaasassa Sixt vuokra-autot Vaasa: vie teidät perille Sixtin Vaasan vuokrauspiste toivottaa teidät tervetulleeksi Vaasaan, jonne pääset kätevästi ympäri Suomea. Autovalikoimamme on erittäin kattava ja palvelemme sinua mielellämme vuorokauden ympäri. Vaasassa meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4 sekä Pakettiautot. Kattavat palvelumme ja Sixt Autovuokraamo Vaasa takaavat teille sopivimman auton teillä liikkumiseen. Automme sisältävät kattavat varusteet sekä tekniset hienoudet kuten navigaattori ja mp3 soitin. Olitte sitten loma- tai työmatkalla, Sixt Autovuokraamo Vaasa palvelee teitä parhaansa mukaan joten ottakaa yhteyttä niin voimme katsoa teille juuri sopivan ratkaisun automatkalle. Niin lyhyet kuin pitkätkin matkat taittuvat helpoiten valitsemalla Sixt vuokra-autot Vaasa.
Sixt Autovuokraamo Vaasa

Sixt Autovuokraamo Vaasa

Vaasasta löydätte mielenkiintoista nähtävää ja näihin pääset kätevimmin tutustumaan valitsemalla Sixt vuokra-autot Vaasa. Vuoden ympäri Vaasa tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä kuten festivaaleja ja konsertteja. Vaasan keskeiset kauppakaikat ja hotellit ovat hyvin sijoitettu valtaväylien varteen ja niihin pääsette suoraan valitsemalla Sixtin vuokra-autot Vaasa. Keskustasta löytyy myös rautatieasema, kauppakeskus sekä lukuisia ravintoloita ja muita kauppoja. Rauhallinen ja selkeä liikkuminen Vaasassa takaa teille turvallisen ja helpon kohteen, jossa löytyy tekemistä myös koko perheelle. Myös talvelle löytyy paljon eri aktiviteetteja kuten hiihtokeskuksia lyhyen ajomatkan etäisyydellä. Ottamalla Sixt vuokra-autot Vaasa ja saatte enemmän irti.
Sixt auttaa teidät perille valitse Autonvuokraus Vaasa

Sixt auttaa teidät perille valitse Autonvuokraus Vaasa

Helppoa ja kätevää liikkumista Vaasassa teille tarjoaa Sixt Autonvuokraus Vaasa. Useimmat autovuokraamo Vaasa pisteet tarjoavat 24h palvelun eli juuri silloin kun se teille sopii. Auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja voitte palauttaa sen myös eri kaupungissa kun valitsette Sixtin Autovuokraamo Vaasa. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Vaasassa liikkuminen on mieluisaa. Tavoitatte lukuisia kohteita ja nähtävyyksiä helposti valitsemalla Sixt vuokra-autot Vaasa. Tutustukaa lisää aiheeseen Autonvuokraus Vaasa verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Ottakaa kaupunki helposti haltuun kanssamme. Sixt vuokra-autot Vaasa helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Autamme teitä mielellämme kaikkeen Autonvuokraus Vaasa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä. Mikäli olette kiinnostunut kuinka Sixt voi palvella yritystänne, meillä on kattava valikoima kilpailukykyisiä etuja kuten markkinoiden suurin premium autojen kalusto. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Liikkuminen Vaasassa on turavallista ja huoletonta kun alla on Sixt vuokra-autot Vaasa. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Vaasassa alueella tai vaikka kauemmaksikin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Vaasa

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Vaasa?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vaasa sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vaasa.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vaasa?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vaasa. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 56 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vaasa

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vaasa?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vaasa?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vaasa?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Vaasa

Näytä lisää