Auton vuokraus alueella Kokkola

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Kokkola

Autonvuokraus Kokkolassa

Autonvuokraus Kokkolassa

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Kokkolaan! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Kokkolan autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.
Vuokra-autot Kokkolasta edullisesti Sixtiltä

Vuokra-autot Kokkolasta edullisesti Sixtiltä

Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Kokkolasta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Kokkolassa ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Kokkola palvelee sinua, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Kokkolassa, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Kokkolasta

Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Kokkolasta

Kokkolassa on paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Tämän kaksikielisen Keski-Pohjanmaan maakuntakeskuksen naapurikuntia ovat mm. Kalajoki, Kaustinen ja Kruunupyy. Kokkola on merenrantakaupunki, joten siellä kannattaakin viettää aikaa rannalla tai ihailla kaupunkia mereltä käsin. Lähialueen nähtävyyksiin kuuluu mm. Kokkolan historiallinen puukaupunki Neristan, Tankarin majakkasaari sekä Kalajoen hiekkasärkät, jonne on matkaa noin 70 km. Kokkolasta löytyy myös rautatieasema sekä lukuisia kauppoja ja ravintoloita, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Kokkola on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kokkolasta ja saat enemmän irti matkastasi.
Autonvuokraus Kokkolassa on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Kokkolassa on helppoa kun valitset Sixtin

Kokkolassa liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Kokkolasta. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Kokkola. Vuokra-autolla on helppo liikkua Kokkolassa ja autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Kokkolassa meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Kokkolassa ja vaikka koko Pohjanmaan alueella.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kokkola
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kokkola?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kokkola sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kokkola.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kokkola?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kokkola. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 61 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kokkola

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kokkola?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kokkola?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kokkola?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?