Auton vuokraus toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Helsinki-Vantaa Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Helsinki-Vantaa Lentoasema

Osoite

Arrivals, Car Rental Center, 01510 Vantaa, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
00:00 - 01:00 07:00 - 00:00
La
00:00 - 01:00 07:00 - 20:00
Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 07:00 - 00:00

Out of hours

Out of hours return
Palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. Pysäköi auto P3B-parkkihallissa SIXT-merkityille parkkipaikoille. Palauta avaimet saapuvien terminaalin vuokra-autokeskuksessa sijaitsevan SIXT-toimipisteen avainpalautuslokeroon.

Palvelumme toimipisteessä Helsinki-Vantaa Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Aurinkoinen tervehdys Sixt Autovuokraamon toimipisteestä, Helsinki-Vantaan lentoasemalta! Työskentelen täällä toimipistevastaavana, ja yhdessä tiimini kanssa haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme. Tarvitsetpa tilavaa farmaria suunnataksesi Lappiin hiihtomatkalle, minibussia jalkapallojoukkueen kuljettamiseen, tai tyylikästä edustusautoa liiketapaamiseen, asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan monipuolisesta vuokra-autojen valikoimasta juuri sinulle sopivan menopelin. Meillä sinusta huolehditaan myös auton palautusvaiheessa, jolloin voit tarkistaa vuokra-autosi yhdessä henkilökuntamme kanssa parkkihallissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään lisäkysymyksissä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tavataan lentokentällä! Saapumisohjeet Sixtin Helsingin Lentoaseman toimipisteelle
Sixt Autonvuokraus - Helsinki Lentokenttä, Suomi

Sixt Autonvuokraus - Helsinki Lentokenttä, Suomi

Tarvitsetko vuokra-auton? Sixt autonvuokraus Helsinki Lentoasema on valmiina palvelemaan sinua. Tarjoamme korkealaatuisen autovalikoiman, josta löytyy varmasti jokaiseen makuun ja budjettiin sopiva ratkaisu. Tarjoamme esimerkiksi lapsiperheiden tarpeita erityisesti ajatellen tilavia ja mukavia farmareita, joihin sopii paljon matkatavaroita. Valikoima sisältää myös useita eri sedan-autoja luksusluokasta taloudellisempiin vaihtoehtoihin, joten olitpa sitten liikkeellä itseksesi tai matkailemassa ystävien kesken, meiltä löydät takuulla jotakin tarpeisiisi sopivaa. Voit lisäksi tehdä hyödyllisiä lisävalintoja, kun päätät vuokrata auton Helsinki-Vantaan lentoasemalla: vuokraukseen on mahdollista lisätä esim. navigointilaite oppaaksi tuntemattomille teille, lastenistuin ja polkupyöräteline. Tarjoamme erilaisia vakuutuksia, sisältäen vakuutusturvan alle 25-vuotiaille kuljettajille ja vahinkovakuutuksen. Valitse tarvitsemasi lisäpalvelut, niin tarkistamme saatavuuden. Helsingin lentokentän Sixt autovuokraamo palvelee myös aikaisin saapuvia, sillä tarjoamme aukioloaikojen ulkopuolella noutopalvelun pyydettäessä.
Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokentällä

Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokentällä

Helsinki-Vantaan lentokenttä, lyhennettynä HEL, sijaitsee Suomen metropolialueella Vantaalla, noin 20 kilometriä Helsingin keskustasta. Halutessasi pääset julkisella liikenteellä toimipisteellemme noutamaan vuokra-auton bussilla tai junalla Kehärataa pitkin. Sixt autovuokraamo Helsinki Lentokenttä on helppo löytää, toimistomme sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välisellä yhdyskäytävällä. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!
Asiakkaiden arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Helsinki ulottuvillasi - Sixt autonvuokraus auttaa Vuokra-autolla ajoaika Helsingin lentokentältä keskustaan on noin 30 minuuttia. Pääkaupunkiseudun muihinkin kohteisiin pääsee autolla yleensä alle tunnissa. Helsingin seudun käyntikohteisiin ja nähtävyyksiin tutustuu edelleen helpoiten autolla. Helsinki näyttäytyy matkailijalle modernina ja nuorekkaana pienenä suurkaupunkina, joka tunnetaan mielenkiintoisista tapahtumista ja orastavasta katuelämästä, uraauurtavasta arkkitehtuurista ja muotoilusta, trendikkäästä ravintolakulttuurista ja aina lähellä olevasta merellisyydestä. Nauti hurmaavasta tunnelmasta Kauppatorin vilskeessä ja Esplanadin puistossa, kiipeä Olympiastadionin torniin, hurjastele Linnanmäen huvipuistossa tai rauhoitu jossakin kaupungin monista erilaisista kirkoista. Perheiden ykköskohteita Helsingin seudulla ovat mm. tiedekeskus Heureka ja uusi luontokeskus Haltia Nuuksion kansallispuiston yhteydessä Espoossa. Sopivan ajomatkan päässä sijaitsevia päiväkohteita ovat myös etelärannikon ihastuttavat puukaupungit kuten Porvoo, Loviisa ja Tammisaari. Niin paljon tekemistä, niin paljon nähtävää. Nauti vapaudesta, jonka Helsingin lentoaseman autovuokraamo sinulle tarjoaa. Sixt auttaa sinua saamaan enemmän irti ajastasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Helsinki-Vantaa Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1132 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Helsinki-Vantaa Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Helsinki-Vantaa Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Helsinki-Vantaa Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?