Auton vuokraus toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI

 

Suosituin kohteessa Helsinki Kalasatama/REDI

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Helsinki Kalasatama/REDI

Osoite

Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
09:00 - 15:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Toimipisteen henkilökunta vahvistaa aukioloaikojen ulkopuolisen noudon erikseen. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Avaimet vuokra-autoon luovuttaa SIXT-työntekijä, joka on toimipisteellä sovittuna ajankohtana. Ilmoitathan mahdollisista noutoajan muutoksista etukäteen.
Out of hours return
Palauta auto Kauppakeskus REDIn pysäköintihalliin: K6-kerros, A-lohko. Pysäköintihalli on auki 24/7. Avaintenpalautuslaatikon löydätte toimipisteen edestä sekä pysäköintihallista.

Palvelumme toimipisteessä Helsinki Kalasatama/REDI

Sixt Kalasatamasta vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen

Sixt Kalasatamasta vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen

Sixt Autovuokraamo Helsingin Kalasatamassa tarjoaa vuokra-autopalveluja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat kätevät pikkuautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille, maasturit mökkitielle, minibussit suuremmille porukoille ja pakettiautot tavaran kuljetukseen. Lisäksi meillä on kattava valikoima premium-autoja, jotka soveltuvat vaativammallekin kuljettajalle tai vaikka edustusautoksi. Kaikki automme ovat uusimpia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes-Benz, Toyota ja BMW. Voit vuokrata meiltä myös GPS-navigaattorin, lastenistuimen, lemmikin valjaat ja muita lisäpalveluita matkantekoasi helpottamaan.
Helppoa autonvuokrausta Kalasatamasta

Helppoa autonvuokrausta Kalasatamasta

Sixtin toimisto sijaitsee Redin kauppakeskuksessa kerroksessa kolme. Parkkipaikat löydät parkkihallista K6A .Sixt Kalasatama sijaitsee yhdessä Helsingin nopeimmin kehittyvistä kaupunginosista. Toimipisteemme on hyvin kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Toimipiste sijaitsee REDIn kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa aivan Kalasataman metroaseman vieressä. Löydät toimipisteen kolmannen kerroksen Viihdemaailman vierestä. SIXTin toimisto löytyy kauppakeskuksen opasteista. A-Hissillä pääsee kolmanteen kerrokseen aivan toimipisteen viereen. Sixtin parkkipaikat löytyvät K6A osiosta kauppakeskuksen alla sijaitsevassa parkkihallissa. A-Hissillä pääset kätevästi kulkemaan parkkihallin ja toimipisteen välillä.
Asiakkaiden arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

Ota Helsingistä kaikki irti vuokra-autolla Vuokra-auto on loistava tapa liikkua Helsingissä paikasta toiseen julkisen liikenteen aikatauluista stressaamatta. Oli autonvuokraustarpeesi sitten työmatka, lomamatka tai ostosreissu, on Sixtin vuokra-auto kätevä vaihtoehto liikkumiseen. Suosittuja matkakohteita Helsingin seudulla ovat esimerkiksi Porvoon vanhakaupunki, jonne matka taittuu vuokra-autolla alle tunnissa ja Nuuksion kansallispuisto, jossa pääset tutustumaan Suomen luontoon aivan kaupungin kupeessa. Vuokra-autolla matka taittuu mukavasti myös muualle Suomeen. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat myös pidemmät reissut ja kattavat vahinkoturvat takaavat rennon matkan teon. Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut lämpimästä tervetulleeksi toimipisteeseemme Kalastamaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Helsinki Kalasatama/REDI?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 122 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Helsinki Kalasatama/REDI

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Helsinki Kalasatama/REDI?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Helsinki Kalasatama/REDI?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?