Auton vuokraus alueella Helsinki

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Helsinki

Autonvuokraus Helsinki

Autonvuokraus Helsinki

Suomen pääkaupunkina Helsinki tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää, joihin pääsee kätevästi tutustumaan Sixtin vuokra-autolla. Autoilu Helsingissä on helppoa ja kätevää, ja pysäköintiin on varattuna runsaasti vaihtoehtoja ympäri kaupunkia.Suomen pääkaupunkina Helsinki tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää. Kaupungin keskustasta löytyy lukuisia hotelleja, ravintoloita, kauppoja sekä muita mielenkiintoisia kohteita. Vuokra-autolla liikkuminen on kätevä tapa tutustua pääkaupunkiseutuun. Sixt Autovuokraamo Helsinki haluaa auttaa teitä saamaan parhaat palat irti Helsingistä ja sen ympäristöstä. Helsingissä liikkuminen on helppoa ja tiet ovat hyvin merkittyjä. Tyypillinen ajoaika kaupungissa on alle tunti kohteiden välillä, joten jo yhdessäkin päivässä ehtii tutustumaan lukuisiin kohteisiin Sixtin vuokra-autolla liikuttaessa. Valikoimaamme kuuluu niin pieniä kaupunkiautoja kuin isompia, pidemmille matkoille tai isommille ryhmille soveltuvia autoja. Sixt Autovuokraamosta voi vuokrata myös pakettiautoja esimerkiksi muuton ajaksi, sekä tila-autoja, joihin mahtuu isompikin porukka. Oli vuokra-autotarpeesi sitten muutamasta tunnista useampaan kuukauteen, Sixt Autovuokraamosta löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autonvuokraus Helsingistä Sixtiltä on nopeaa ja edullista. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Sixt Autovuokraamosta kaiken kokoiset vuokra-autot ympäri Helsinkiä

Sixt Autovuokraamosta kaiken kokoiset vuokra-autot ympäri Helsinkiä

Sixt Autovuokraamon Helsingin toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Helsinkiä, esimerkiksi Helsinki-Vantaan Lentoasemalla, Hilton-hotelleissa ja Kalasatamassa. Sixtin vuokra-autolla pääset nopeasti paikasta toiseen, julkisen liikenteen aikatauluista stressaamatta. Autonvuokraus Helsingistä onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme, Asiakaspalvelustamm tai Sixt-mobiilisovelluksella. Helsingistä pääsee helposti myös jatkamaan matkaa muualle Suomeen. Helpon ajomatkan päässä ovat esimerkiksi Porvoon vanhakaupunki, Serena-vesipuisto ja Nuuksion kansallispuisto. Helsinki itsessään sisältää lukuisia museoita, Linnanmäen huvipuiston sekä Korkeasaaren eläintarhan, joihin kaikkiin pääset nopeasti Sixin vuokra-autolla. Yksi mielenkiintoinen tapa nauttia merellisestä Helsingistä on valita vuokra-auto Sixtiltä ja ajaa kaupungin rantaviivaa vieviä teitä pitkin. Matkalla löytyy pieniä, ihastuttavia saaria sekä näyttäviä pysähtymispaikkoja rantaravintoloiden ääressä. Helsingistä voi jatkaa matkaa myös lukuisilla autolautoilla esimerkiksi Tallinnaan, Tukholmaan tai aina Saksaan asti. Vuonna 2012 Helsinki valittiin maailman designpääkaupungiksi. Etenkin kesäisin Helsingissä järjestetään lukuisia tapahtumia, kuten ulkoilmakonsertteja sekä festivaaleja. Musiikki on keskeinen osa Helsinkiläistä kaupunkikulttuuria. Monipuolisesta musiikki ja tapahtumavalikoimasta löytyy jokaiselle jotain.
Autonvuokrausta Helsingistä 24/7

Autonvuokrausta Helsingistä 24/7

Useimmat Sixt Autovuokraamon Helsingin toimipisteet tarjoavat 24h palvelun eli voit vuokrata auton juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Auton voi noutaa vaikka keskellä yötä, silloin kun lentosi saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myös auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Helsinki. Helsingissä ei ole juurikaan liikennettä yöaikaan, joten autolla liikkuminen on silloin nopeaa. Aamuisin kannattaa kuitenkin ajaa varovasti, sillä jopa kesällä on mahdollista että tie on liukas kylmän yön jälkeen, ja se voi aiheuttaa vaaratilanteita. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri teille sopivan ratkaisun. Sixt Autovuokraamolla on markkinoiden suurin premium-autojen kalusto. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Helsinki
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Helsinki?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Helsinki sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Helsinki.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Helsinki?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Helsinki. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-Benz V-Class 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQC 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Helsinki
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Helsinki?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Helsinki?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Helsinki?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?