Auton vuokraus alueella Oulu

 

Palvelumme toimipisteessä Oulu

Vuokratkaa auto Oulussa valitsemalla Sixt Autovuokraamo Oulu

Vuokratkaa auto Oulussa valitsemalla Sixt Autovuokraamo Oulu

Oulussa Sixt vuokra-autot Oulu vie teidät perille Sixt toivottaa teidät tervetulleeksi Ouluun. Palvelupisteemme löytyvät helposti ja jonne pääsette kätevästi milloin vain. Autovalikoimamme on mittava ja palvelemme teitä mielellämme vuorokauden ympäri. Oulussa meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4 sekä Pakettiautot. Kattavat palvelumme Sixt Autonvuokraus Oulu pisteissä takaavat teille sopivimman ratkaisun teillä liikkumiseen. Automme sisältävät kaikenkattavat varusteet sekä tekniset hienoudet kuten navigaattori ja mp3 soitin. Olitte sitten loma- tai työmatkalla, Sixt Autovuokraamo Oulu palvelee teitä parhaansa mukaan joten ottakaa yhteyttä niin voimme katsoa teille juuri oikean auton matkallenne. Niin lyhyet kuin pitkätkin matkat taittuvat helpoiten valitsemalla Sixt vuokra-autot Oulu.
Sixt Autonvuokraus Oulu

Sixt Autonvuokraus Oulu

Oulusta löydätte paljon tekemistä ja nähtävää, ja näihin pääsette kätevimmin tutustumaan valitsemalla Sixt vuokra-autot Oulu. Vuoden ympäri Oulu tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä innovaation ja yliopistojen helmassa. Oulun keskeiset kauppakaikat ja hotellit ovat hyvin sijoitettu valtaväylien varteen ja niihin pääsette suoraan valitsemalla Sixtin vuokra-autot Oulu. Keskustasta löytyy myös rautatieasema sekä muut keskeiset palvelut. Rauhallinen ja selkeä liikkuminen Oulussa takaa teille turvallisen ja helpon kohteen, jossa löytyy tekemistä myös koko perheelle. Myös talvelle löytyy paljon eri aktiviteetteja kuten hiihtokeskuksia lyhyen ajomatkan etäisyydellä. Sixtin vuokra-autot Oulu alle ja Oulusta saatte enemmän irti.
Sixt Autonvuokraus Oulu auttaa teitä tutustumaan Ouluun

Sixt Autonvuokraus Oulu auttaa teitä tutustumaan Ouluun

Useimmat autovuokraamo pisteemme tarjoavat 24h palvelun eli juuri silloin kun se teille sopii. Auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja voitte myös palauttaa sen eri kaupungissa valitsemalla Sixtin Autovuokraamo Oulu. Helppoa ja kätevää liikkumista Oulussa teille tarjoaa Sixt Autonvuokraus Oulu. Tutustukaa lisää palveluihimme autovuokraamo Oulu pisteessä verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Oulussa liikkuminen on mieluisaa. Tavoitatte helposti lukuisia kohteita ja nähtävyyksiä valitsemalla Sixt vuokra-autot. Ottakaa kaupunki helposti haltuun kanssamme. Sixtin vuokra-autot Oulu helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Autamme teitä mielellämme kaikkeen Oulussa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Liikkuminen Oulussa on turavallista ja huoletonta kun alla on Sixtin vuokra-autot Oulu. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Oulussa alueella tai vaikka kauemmaksikin. Mikäli olette kiinnostunut kuinka Sixt voi palvella yritystänne, meillä on kattava valikoima kilpailukykyisiä etuja kuten markkinoiden suurin premium autojen kalusto. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Oulu

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Oulu?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oulu sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Oulu.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Oulu?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Oulu. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 343 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Oulu

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Oulu?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Oulu?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Oulu?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Oulu

Näytä lisää