Auton vuokraus toimipisteestä Oulu Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Oulu Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Oulu Päärautatieasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Oulu Päärautatieasema

Osoite

Pakkahuoneenkatu 32, 90100 Oulu, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00
La - Su
10:00 - 16:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi.
Out of hours return
SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat toimiston vieressä rakennuksen sisäpihalla, osoitteessa Koulukatu 31. Palauta avaimet parkkipaikan seinässä olevaan SIXT-merkittyyn avainpalautusluukkuun.

Palvelumme toimipisteessä Oulu Päärautatieasema

Sixt Oulu päärautatieasema

Sixt Oulu päärautatieasema

Oulun päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Sixtin toimipiste löytyy helposti osoitteesta Rautatienkatu 6. Toimipiste näkyy asemarakennuksen edestä katsottuna oikealla ja kävelet sinne rautatieasemalta vain muutaman minuutin. Sixt Oulu Päärautatieasema palvelee kuutena päivänä viikossa ennakkoon tehtyjen varausten mukaisesti. Mikäli sinulla ei vielä ole varausta voit soittaa meille numeroon 020 11 22 590. Rautatieaseman toimipisteeseen pääset kätevästi myös bussilla, katso saapumisohjeet alta. Toimipisteestämme on kävelyetäisyys Oulun keskustaan ja moniin hotelleihin, mikäli olet jo palauttanut vuokra-auton pisteeseemme. Meitä lähin huoltoasema on Neste Express osoitteessa Linnankatu 21.
Autonvuokraus Oulusta

Autonvuokraus Oulusta

Sixt Autovuokraamo vuokraa autoja Oulusta helposti ja edullisesti! Autovuokraamostamme löydät kaikenkokoiset vuokra-autot näppäristä kaupunkiautoista aina tila- ja pakettiautoihin. Automme ovat uusia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes- Benz, BMW, Peugeot, Skoda, Citroen, Toyota ja Ford. Lisävarusteeksi voit valita mm. GPS-navigaattorin ja lastenistuimen.
Vuokra-autoilu Oulussa

Vuokra-autoilu Oulussa

Sixtin vuokra-autolla pääset tutustumaan kätevästi Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan nähtävyyksiin. Tämä Sixt Autovuokraamon toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla, aivan Oulun ydinkeskustassa. Oulun suurin ostos- ja kävelykatu, Rotuaari, sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Rotuaari jatkuu rantaan, kohti Kauppatoria, jossa on Kauppahalli ja sen edessä toria alati vahtiva Toripoliisi. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneen kannattaa käydä tutustumassa Tuomiokirkkoon, sekä Pikisaaren ihastuttaviin puurakennuksiin. Pikniklounaan voi käydä nauttimassa Hupisaarilla, joista löytyy kauniiden puistojen lisäksi myös Pohjois-Pohjanmaan museo. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Tiedekeskus Tietomaahan, jonne pääsee Ainolan puiston läpi Hupisaarilta. Myös useat hiihtokeskukset sijaitsevat helpon ajomatkan päässä, esimerkiksi Syöte 150 km, Ruka 250 km sekä Paljakka 170 km.
Vuokraa auto Oulusta

Vuokraa auto Oulusta

Autonvuokraus Sixtiltä on helppoa ja edullista. Tarkista parhaat tarjouksemme ja tee varaus kätevästi puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivuiltamme tai Sixt-mobiilisovelluksella.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Oulu Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Oulu Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oulu Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Oulu Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Oulu Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 69 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Oulu Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Oulu Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Oulu Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Oulu Päärautatieasema

Näytä lisää