Auton vuokraus toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri

 

Suosituin kohteessa Oulu Äimärautio/Wetteri

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Oulu Äimärautio/Wetteri

Osoite

Äimäkuja 3, 90400 Oulu, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:00

Out of hours

Out of hours return
Auton palautus aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. Parkkeeraa auto Wetterin Mercedes-Benz-rakennuksen edessä Äimäkujan varressa oleville parkkipaikoille toimipisteen eteen. Avainten palautus tapahtuu Mercedes-Benz-sisäänkäynnin vieressä olevaan avaimenpalautuslaatikkoon.

Palvelumme toimipisteessä Oulu Äimärautio/Wetteri

Sixt Autovuokraamo odottaa sinua Oulussa

Sixt Autovuokraamo odottaa sinua Oulussa

Mikäli seuraava kohteesi on töiden tai loman puolesta Oulu, kannattaa matka aloittaa Sixt Autovuokraamo Oulu Äimärautio/Wetterin kautta, niin voit jatkaa matkaasi täysin omien aikataulujen puitteissa omalla Sixtin vuokra-autolla. Tarjoamme laadukkaat merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan ja aina jo valmiiksi hyvin varusteltuina. Toimipisteemme löydät 4 kilometrin päässä Oulun keskustasta ja paikalle pääset kätevästi esimerkiksi bussilla noin 15 minuutissa. Matkaa Oulussa on entistä kätevämpi jatkaa omalla vuokra-autolla, joka kuljettaa sinut turvallisesti kohteesta toiseen. Vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme. Sixt Oulu Äimärautio/Wetterin valikoimaan kuuluvat tyylikkäät henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit yksinmatkustavalle ja isommallekin seurueelle. Näyttävät urheilu- ja avoautomme eivät jätä ketään kylmäksi, vaan niillä teet vaikutuksen kanssamatkustajiin. Seikkailuhenkeä reissuun tuovat tilavat maasturit, jolla taittuvat ajomatkat mukavasti. Tavarankuljetusta varten meiltä löytyy käteviä pakettiautoja. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä kysymyksissä koskien autonvuokrausta Oulu Äimärautio/Wetterin toimipisteessämme!
Nauti Oulusta enemmän Sixtin vuokra-autolla

Nauti Oulusta enemmän Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Oulu Äimärautio/Wetterin toimipisteestämme tarjoaa monipuolisen kattauksen laadukkaita ja hyvin varusteltuja vuokra-autoja aina edulliseen hintaan. Varaustasi voit helposti muokata tarpeidesi mukaan ja lisätä siihen lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi entistäkin sujuvamman. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja niiden kaveriksi mukava lisä on GPS-navigaattori, joka auttaa reittivalinnoissa ja tekee matkastasi nautinnollisemman, kun voit keskittyä kartanlukemisen sijaan ajomukavuuteen. Lapsiperheille suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, on lisäkuljettaja mahdollista lisätä varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Tähän toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa. Ystävällisesti pyydämme myös huomioimaan, että voimme luvata vuokra-ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat vasta noutovaiheessa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Oulu Äimärautio/Wetteri?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 136 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Oulu Äimärautio/Wetteri

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Oulu Äimärautio/Wetteri?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Oulu Äimärautio/Wetteri?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Oulu Äimärautio/Wetteri

Näytä lisää