Auton vuokraus toimipisteestä Oulu Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Oulu Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Oulu Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Oulu Lentoasema

Osoite

Lentokentaentie, 90461 Oulunsalo, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Out of hours return
Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lentokentän aukioloaikojen puitteissa. Pysäköi auto tällöin vuokra-autojen parkkipaikalle, jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet terminaalin sisällä sijaitsevan Sixt-palvelupisteen avaimenpalautuslokeroon.

Palvelumme toimipisteessä Oulu Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Oulu Lentoasema

Sixt Autonvuokraus Oulu Lentoasema

Tervetuloa pohjoisempaan Suomeen! Liikut täällä mukavasti vuokra-autolla, jonka saat palvelevasta Sixt autonvuokrauksesta Oulun lentoasemalta. Sixt toimipisteemme Oulussa tarjoaa henkilöautoja taloudellisuutta arvostavalle, luksusmalleihin tottuneelle ja vaihtoehtoja siltä väliltä. Valikoimassamme ovat myös maasturit, pakettiautot ja koko perheelle sopivat farmarimallit. Varaa haluamasi autoluokka kätevästi netissä, puhelimitse tai sähköpostilla ja nouda vuokra-auto toimipisteestämme. Vuokra-auton voit palauttaa 24h, eli milloin sinulle parhaiten sopii. Lisää ajomukavuutta ennestään tuntemattomille teille tuovat lisäpalvelumme GPS-navigointilaite, ja mieltä rauhoittavat lisäksi mm. tiepalvelu ja lasi-ja rengasturva. Ajeletko lasten kanssa? Valitse lisävarusteistamme lasten turvaistuimet, ja matkanteko muuttuu mukavammaksi myös pienemmille kyytiläisille.
Autonvuokraus Oulun lentoasemalla

Autonvuokraus Oulun lentoasemalla

Oulun lentoasema, lyhennettynä OUL, sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Oulunsalossa. Lähin suuri kaupunki on Oulun kaupunki, jonka keskustaan on autolla matkaa noin 14 kilometriä, ja Joulupukin luo Rovaniemelle ajaa vajaassa kolmessa tunnissa. Oulun keskustasta on bussikuljetus Oulunsalon lentoasemalle noin 15 minuutin välein, ja lentokentälle on hyvät linja-autoyhteydet myös muualta Oulun seudulta. Sixt autonvuokraamon toimipiste Oulun lentoasemalla on helposti löydettävissä sisätiloissa, terminaalissa turvatarkastuksen edessä.
Elämyksien Oulu ja Lappi lähellä

Elämyksien Oulu ja Lappi lähellä

Oulu tarjoaa aktiiviliikkujalle, hemmottelijalle, kulttuurista kiinnostuneelle ja herkuttelijalle runsaasti vaihtoehtoja viihtymiseen. Ota Sixtiltä vuokra-auto alle ja hurauta porukalla Syöte-hiihtokeskukseen, jossa viihtyvät lapsiperheet ja kaveriporukat. Lumettomana aikana Syötteen kansallispuistossa voi patikoida tai vaikkapa maastopyöräillä. Syötteelle on vain 140 kilometrin matka Oulusta. Herkuttelija ja luonnonystävä viihtyy Nallikarissa, jossa palvelee herkkuineen Ravintola Nallikari upeassa merellisessä maisemassa. Nallikariin ajelee Oulusta noin 15 minuutissa. Lapset takapenkillä varmastikin haluavat, että suuntaat Sixtin vuokra-auton kohti Rovaniemeä ja Joulupukin pajaa. Sinne on Oulusta vajaan kolmen tunnin matka ja perillä voi yöpyä vaikka Rovaniemellä. Oulussa kannattaa jalkautua tunnetulle Rotuaari-kävelykadulle, jonka varrelta löydät useat ostos- ja herkuttelumahdollisuudet, kuuluisan vedessä pyörivän pallon järkäleen ja tietysti myös leppoisat oululaiset. Historian havinaa voi aistia Kierikkikeskuksessa, jonne ajaa Oulusta vajaassa tunnissa. Kierikkikeskuksessa voi tutustua alueelta löydettyihin kivikauden aikaisiin asumuksiin, työkaluihin jne. Vuokra-auto antaa vapauden kulkea useiden nähtävyyksien ja kokemuksien äärelle Oulussa ja lähiseuduilla. Hyppää sinäkin Sixtin kyytiin ja tutustu pohjoiseen Suomeen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Oulu Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Oulu Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oulu Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Oulu Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Oulu Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 137 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Oulu Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Oulu Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Oulu Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Oulu Lentoasema

Näytä lisää