Autonvuokraus
Almere
Piilota
Alankomaat // Almere
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Almere

Sixt Autovuokraamo Almeren kaupungissa avaa vapauden kulkea omia reittejä, nautiskella ajonautinnosta uusien autojen kyydissä, ja tietystikin vapaan liikkuvuuden ympäri tulppaanimaan. Varaa vuokra-auto näppärästi jo ennen noutoa internetissä, ja nouda ajoneuvo kätevästi ja vaivatta Almeren keskustasta. Tarkemmat tiedot voit tarkistaa internetsivuiltamme, tai soittamalla asiakaspalveluumme. Autovalikoimassamme ovat mukavan tilavat farmariautot, näppärät sedanit, ja nautiskelijoille tai työmatkalaisille premium-luokka.

 
 • Almere

  Sixt Autonvuokraus
  Spoordreef 20-38
  1315 GP Almere

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta Almeressa luotettavasti ja asiantuntevasti

Auton vuokraus on helppoa ja sujuvaa, kun asioit Almeren Sixt Autovuokraamon kanssa. Vuokraamamme ajoneuvot ovat tunnetuiden automerkkien uusia malleja, ja hyvin varusteltuja, jotta sinun matkasi, olipa sitten kyseessä työ- tai huvimatka, sujuisi mahdollisimman mukavasti. Lisää matkamukavuutta tuovat lisäpalvelumme, kuten gps-navigaattori, lastenistuimet ja lisäkuljettajan lisäys. Navigaattorin valitessa navigointi ennestään tuntemattomassa paikassa helpottuu, ja lapset istuvat turvallisesti istuimissaan, kun taas lisäturva tuo mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Huomioithan varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan ajoneuvoluokan, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Olipa mieltä askarruttava kysymyksesi tai ongelmasi iso tai pieni, voit aina soittaa asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään!

Autonvuokraus Sixtiltä Almeressä antaa vapauden kokea enemmän!

Alankomaiden nuori kaupunki, Almere, sijaitsee lyhyen automatkan päässä pääkaupunki Amsterdamista. Sixt vuokra-autolla pääset liikkumaan vapaammin, vailla aikatauluihin tuijottelua, ja myöskin kokemaan enemmän. Pakkaa tilavaan ja uuteen vuokra-autoon surffivarusteet tai perheen uimavarusteet, ja suuntaa matkasi Almeerdstrandin monipuoliselle hiekkarannalle, joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta. Koe eksoottiset eläimet, luonto ja aktiviteetit perheesi kanssa, ja aja De Kemphaan -nimiseen aktiviteettipuistoon, noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta. Tiukat työneuvottelut sujuvat rennosti golf-rangella, joita on yli 30, ja kaikki alle 30 kilometrin päässä Almeren kaupungista. Vuokraa allesi edustuskelpoinen premium-luokan auto, ja kuljeta asiakkaasi golf-kierroksen jälkeen keskustaan illalliselle. Arkkitehtuurisesti modernista Almeren kaupungista on vain noin 30 kilometrin matka pääkaupunkiin, Amsterdamiin, joka tarjoaa shoppailua, värikästä historiaa ja maukkaita ravintoloita. Vuokraa sinäkin laadukas ja edullinen ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta, ja anna Almeren teiden viedä kohti uusia seikkailuja!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service