Autonvuokraus
Assen
Piilota
Alankomaat // Assen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Assen

Mikäli olet matkalla Alankomaiden Asseniin ja tarvitset paikan päällä autonvuokrausta - tarpeisiisi sopivan menopelin löydät kätevimmin Sixt Autovuokraamon valikoimista! Meiltä saat aina vapaat kilometrit, joten huristelet litteän maan teillä huoletta. Assenissa voit vuokrata niin henkilöauton kuin farmarinkin, minkä lisäksi valikoimistamme löytyvät myös urheiluautot, avoautot ja vaativille tieosuuksille sopivat maasturit. Meiltä saat aina tarpeisiisi sopivan vuokra-auton Assenin-matkallesi!

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Avaimet käteen Assenissa ja menoksi

Sixt Autovuokraamo Assenissa auttaa, kun tarvitset hyvää vuokra-autoa. Groningen lentoaseman toimipisteen löydät helposti logoamme seuraamalla. Saat avaimet käteesi nopeasti ja pääset tutustumaan ympäröivään alueeseen tai aloittamaan työmatkasi omassa aikataulussasi. Assenin kaupunkiin on 20 minuutin ajomatka, jonka taitat kätevästi uudella, ilmastoidulla autolla. Huomaathan, että takaamme käyttöösi haluamasi autotyypin, mutta emme tiettyä automallia. Lisäpalveluina tarjolla on lapsille turvalliset lastenistuimet, lisävakuutus yllättävien tilanteiden varalle ja moderni GPS-navigaattori, jonka avulla varmasti pääset perille. Autonvuokraus Assenissa hoituu nopeasti: vuokraamomme palvelee viikon jokaisena päivänä ja vastaa ammattitaitoisesti kaikkiin kysymyksiin, ethän siis epäröi ottaa yhteyttä autovuokraamoosi Assenissa.

Vuokra-autolla tutustut Asseniin omassa aikataulussasi

Assen on Alankomaiden koillisosassa sijaitsevan Drenthen provinssin pääkaupunki. Kaupunki on tullut tunnetuksi historiansa lisäksi tanssifestivaaleista ja moottoripyöräilyn maailmanmestaruuskilpailuista. TT-kilpailut on pidetty joka vuosi kilpailun perustamisvuodesta 1949 lähtien. Moottoriurheilulla on Hollannissa pitkät perinteet, mistä syystä myös maantiet ovat erinomaisessa kunnossa. Voit ajella vuokra-autolla huoletta. Voit huristaa vuokra-autollasi kaupungin keskustasta noin puolessa tunnissa esimerkiksi Drentse Hoofdvaartin kanaalille, joka on tunnettu kaupankäynnin solmukohtana. Kulttuurinnälkäiset voivat tutustua alueen historiaan hyvin kuratoidussa Drentsin museossa.

Mikäli olet perheen kanssa lomamatkalla ja mieli tekee tutustua lähialueisiin, läheisissä Groningenin ja Frieslandin provinsseissa riittää nähtävää. Hoida autonvuokraus Assenissa nopeasti ja taita matkat mukavalla vuokra-autolla, ja pääset sujuvasti luonnon nähtävyyksistä nauttimaan. Mikäli olet työmatkalla, taitat matkasi yhtä kätevästi. Assenissa on useita parkkihalleja, joihin saat pysäköityä vuokra-autosi vaikkapa palaverin ajaksi. Siirtomaa-ajan vaikutteiden ansiosta Assenissa voi maistella myös surinamilaista ruokaa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service