Autonvuokraus
Emmen
Piilota
Alankomaat // Emmen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Emmen

Kun tarvitset vuokra-autoa Emmenin alueella Alankomaissa, helpoiten vuokraat ajoneuvon Groningenin lentokentän Sixt Autovuokraamosta. Sieltä hurautat Emmenin kaupunkiin noin tunnissa moottoritie A37:aa pitkin. Olitpa sitten työmatkalla, lomamatkalla tai muussa tarkoituksessa liikenteessä, meiltä saat premium-luokan palvelua ja sopivan ajoneuvon allesi. Valikoimissamme on tarjolla autoja henkilöautoista farmareihin, katumaastureista avoautoihin ja urheiluautoihin. Pohdi, paljonko kuljetuskapasiteettia tarvitset ja valitse oma autosi. Varaa autonvuokraus Emmenissä verkossa etukäteen, ja saat uuden vuokra-auton Emmenin matkallesi hyvään hintaan.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiakaspalvelua ja sujuvaa autovuokrausta viikon jokaisena päivänä

Sixt Autovuokraamo Emmenissä palvelee viikon jokaisena päivänä. Autovuokraamisen ammattilaisena ymmärrämme, kuinka tärkeää hyvä tavoitettavuus ja asiakaspalvelu ovat. Tiepalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Olitpa sitten lähdössä lomamatkalle tai työmatkalle, löydät tarvitsemasi menopelin autovuokraamostamme Emmenin lähistöltä, ja autonvuokraus sieltä käy hyvin näppärästi. Muistuttaisimme kuitenkin, että emme takaa varauksiin tiettyä automalia, vaan haluamasi autokategorian. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikissa kysymyksissä, ja voit taittaa matkaa stressittömästi, kun allasi on luotettava vuokra-auto. Takaamme vapaat ajokilometrit, joten voit nauttia matkanteosta huoletta. Lisäpalveluna voit ostaa muun muassa GPS-navigaattorin tai lisäkuljettajan.

Helppoa matkantekoa Emmenissä vuokra-autolla

Emmen on maan koilliosassa sijaitseva, noin 10 000 asukkaan pikkukaupunki, jonka oma jalkapalloseura FC Emmen on paikallinen ylpeydenaihe. Jalkapallon lisäksi kaupungissa on monipuolisesti kehittynyt talouselämä, joten täältä työmatkalainen löytää kaikki tarvitsemansa fasiliteetit laadukkaista hotelleista ravintoloihin ja kokoustiloihin. Lomamatkalaisellekin Alankomaissa riittää nähtävää. Keskustassa sijaitseva Groten kirkko on peräisin 1100-luvulta. Voit hurauttaa vuokra-autolla kätevästi kaupungin helppokulkuisilla kaduilla.

Emmenin liepeillä on myös paljon luontonähtävyyksiä, joihin ajaa parissakymmenessä minuutissa. Vieraile Hondsrugin alueella, joka on ulkoilma-aktiviteettien harrastajien suosiossa. Myös hunebeddenit, arkeologiset hautapaasit, ovat nähtävyyksiä. Puolen tunnin helpon ajomatkan päässä on kuvankaunis Bargerveerin luontokohde, jonka kosteikossa asustaa valtava määrä lintuja. Vuokra-autollamme tutkit lähialueita vaivattomasti. Coevordenin keskiaikainen kaupunki tunnetaan arkkitehtuuristaan. Pittoreskeja mukulakivikatuja pitkin ajelet vaikkapa johonkin lukuisista pannukakkukahviloista. Niitä on joka nurkalla. Amsterdamiin ajaa Emmenistä noin kahdessa tunnissa. Kompaktin maan nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa moottoriteitä pitkin. Ota yhteys autovuokraamoosi Emmenissä, ja matka voi alkaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service