Autonvuokraus
Friesland
Piilota
Alankomaat // Friesland
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Friesland

Alankomaiden Frieslandista eli Friisinmaasta vuokraat helposti ajoneuvon Sixt Autovuokraamoista. Toimipisteitä meillä on kaksi: sekä Groningenin keskustassa että Groningenin lentokentällä. Matkan suunnittelu alkaa pohtimalla, millaista kuljetuskapasiteettia tarvitset. Onko matkaan lähdössä kokonainen seurue vai oletko liikenteessä itseksesi? Groningenin keskustan toimipisteellä saatavilla ovat seuraavat autoluokat: henkilöautot, farmarit, avoautot ja urheiluautot sekä maasturit. Lentonkentän toimipisteeltä voit vuokrata edellä mainittujen autoluokkien lisäksi myös pakettiauton, mikäli tarvetta on tavarankuljetukselle. Löydät autovuokraamoistamme Frieslandissa sopivan vuokra-auton niin työmatkaa kuin koko perheen lomamatkaakin varten. Autonvuokraus Frieslandissa on helppoa, ja matka taittuu huolettomasti laadukkaan, uuden Sixt vuokra-auton ratissa.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt autonvuokraus Frieslandissa palvelee ammattitaidolla

Voit kurvailla vuokra-autollasi Frieslandin provinssissa niin paljon kuin haluat, sillä vapaat ajokilometrit sisältyvät aina hintaan. Voit valita haluamasi autotyypin, mutta pyytäisimme huomioimaan, että emme takaa tiettyä automallia. Lisäpalveluina voit ostaa lasten turvaistuimen, GPS-navigaattorin tai ylimääräisen vakuutuksen. Lisäpalveluna tarjottava lisäkuljettaja on sekin hyvä mahdollisuus, mikäli tiedossa on pitkiä ajomatkoja. Ajajaa vaihtelemalla matkanteko sujuu vaivattomasti.

Vuokra-autolla matkaat maatalousvaltaisen Frieslandin halki

Noin 646 000 asukkaan Friisinmaa, hollanniksi Friesland, on Alankomaiden luoteisin provinssi, jota Groeningin toimipisteemme palvelevat. Hoidettuasi autonvuokrauksen Groeningissa ajat provinssin pääkaupunkiin Leeuwardeniin noin tunnissa. Alueella on oma kielensä, friisi, josta paikalliset ovat ylpeitä. Maatalousvaltaisella Friisinmaalla vieraillessasi kannattaa tutustua friisiläisiin, mustaharjaisiin ja tupsujalkaisiin hevosiin. Ne ovat paikallinen kuuluisuus. Vuokra-autolla Frieslandissa hurautat nopeasti lähialueen kohteisiin, mikäli työmatka-aikataulu tai lomasuunnitelmasi sen sallivat. Maaseudun halki ajeleminen on upea kokemus, sillä perinteiset tuulimyllyt täplittävät maisemaa ja hevoslaitumet reunustavat maanteitä. Provinssin pääkaupungissa Leeuwardenissakin järjestetään Euroopan suurimmat karjamarkkinat.

Leeuward tarjoaa kuitenkin elämyksiä myös kulttuurin ja taiteen ystäville. Friesin museo ja Princessehofin keramiikkamuseo ovat näkemisen arvoiset. Mikäli haluat tutustua pääkaupungin lisäksi myös muihin alueen kohteisiin, Sneekin pikkukaupunki, friisiksi Snits, on kaunis nähtävyys keskiaikaisine kivirakennuksineen. Vuonna 1294 perustetun kaupungin arkkitehtuuri on tutustumisen arvoinen. Merenkulkumuseossa voi tutustua maan historiaan mahtavana merenkulun suurvaltana. Friisinmaalla pääset nauttimaan sujuvasta matkanteosta vuokra-autollasi, ja yllätystapausten varalta meillä on myös 24 tuntia vuorokaudessa palveleva päivystyspalvelu.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service