Autonvuokraus
Groningen
Piilota
Alankomaat // Groningen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Groningen

Sixtin Autovuokraamo Groningenissa toivottaa sinut tervetulleeksi, olitpa sitten työmatkalla tai vapaa-aikaa viettämässä. Tarjoamme käyttöösi juuri sinulle sopivan vuokra-auton monipuolisesta ja hyvinvarustellusta autovalikoimastamme. Pienten taloudellisten henkilöautojen lisäksi autokalustostamme löytyy perhe- ja premium-luokan vuokra-autoja, maastureita, urheiluautoja ja pakettiautoja. Tarkista kilpailukykyiset hinnat ja tarjolla olevat lisäpalvelut verkkosivultamme ja varaa mieluinen vuokra-auto käyttöösi.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Laadukasta autonvuokrausta Groningenissa

Sixtin uudet vuokra-autot ja monipuolinen palvelu ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä. Perhe tai muutaman hengen seurue sopii mainiosti keskikokoiseen tai premium-luokan henkilöautoon. Farmarimalliin tai maasturiin mahtuvat reilusti niin matkatavarat kuin harrastusvälineetkin. Näppärät kaupunkiautot sopivat hyvin yksin matkustaville ja rivakampaan menoon saat allesi urheiluauton. Voit varata itsellesi autovuokraamostamme Groningenissa haluamasi autokategorian, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Suosittelemme myös monia edullisia lisäpalveluja vuokrauksen ajaksi. Vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan tai ottaa vakuutukseen lisäturvaksi matkan jatkumisturvan, kolariturvan tai rengasturvan. Voit vuokrata edullisesti myös GPS-navigaattorin. Lapsiperheet saavat vuokra-autoonsa vauvan turvakaukalon tai tarvittavan kokoisen lasten turvaistuimen.

Ota hyöty irti vuokra-autosta Groningenissa

Noin 200 000 asukkaan Groningen sijaitsee Alankomaiden pohjoisosassa lähellä Pohjanmeren rannikkoa. Ulkoilun ystäville voikin suositella autoretkeä merenrantaan Lauwersmeerin kansallispuistoon, joka tarjoaa loistavat puitteet niin vaellukseen, pyöräilyyn kuin purjehdukseenkin. Groningenin keskustan tunnetuin nähtävyys lienee 1400-luvulta peräisin oleva 100-metrinen Martinin kirkontorni. Martinin kirkon vanhimmat freskot ovat 1200-luvulta ja kirkon barokkiurut ovat lajissaan Pohjois-Euroopan suurimpien joukossa. Jos museot kiinnostavat, voit parkkeerata vuokra-autosi kanavan rannalle ja käydä vaikkapa merimuseossa tai sarjakuvamuseossa. Ajelu vuokra-autolla Groningenin keskustasta reilun viiden kilometrin päähän Kardingeen on ainakin liikunnan ystävien ja lapsiperheiden mieleen. Alueelta löytyvät muun muassa lasten sisäleikkipuisto, golfkenttä, pyöräilypuisto ja skeittiparkki. Autonvuokraus Groningenissa kannattaa jo pelkän ajelun vuoksi, sillä tarjolla on ainutlaatuisia elämyksiä ja maisemia. Alankomaat on jo pelkästään kanavien, tuulimyllyjen ja kukkapeltojen ansiosta miljöö, jota kelpaa katsella vuokra-auton ikkunasta.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service