Autonvuokraus
Heerlen
Piilota
Alankomaat // Heerlen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Heerlen

Vuokraa auto Heerlenissä helposti ja luotettavasti Sixt Autovuokraamosta. Olipa kyseessä sitten työmatka tai loma, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville minibussi tai maasturi. Luksusta matkaasi saat valitsemalla valikoimastamme esimerkiksi avo- tai urheiluauton. Autonvuokraus Heerlenissä sujuu helposti verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Maastricht Aachen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vliegveldweg 120 A
  6199 AD Maastricht

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Matkusta kätevästi vuokra-autolla Heerlenissä

Lähimmän Sixt Autovuokraamon löydät Maastrichtista, joka sijaitsee vain reilu 15 kilometrin päässä Heerlenistä. Laajasta valikoimastamme löydät sinun matkallesi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa. Voit myös valita lisävakuutuksia ja tarvitsemasi lisävarusteet, kuten GPS-navigaattorin, helpottamaan matkantekoa - tai perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Mikäli seurueestanne löytyy useampi kuski, lisäkuljettapalvelun voitte valita varauksen yhteydessä. Tämän lisäksi vuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita automaattivaihteisto tai dieselmoottori osaan vuokra-autojen kategorioista. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää vuokra-autoistamme tai palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivan vuokra-auton tai lisäpalvelujen löytämisessä. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Heerlen ja lähialueet tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Heerlen sijaitsee Alankomaiden kaakkoisosassa ja on Limburgin provinssin toiseksi suurin kaupunki Maastrichtin jälkeen. Sixt vuokra-autolla koet Heerlenin ja sen lähialueet omaan tahtiisi ja juuri haluamallasi tavalla. Koska välimatkat Alankomaissa ovat lyhyet, voit helposti hypätä auton rattiin ja lähteä tutustumaan lähialueisiin kierreltyäsi Heerlenin nähtävyydet, kuten 1935 rakennetun Schunck lasipalatsin, joka on modernin arkkitehtuurin varhaisimpia edustajia. Ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde shoppailemaan Roermondin Designer Outlet -kylään noin 40 minuutin ajomatkan päässä Heerlenistä tai tutustumaan Eynderhoof Limburgin ulkoilmamuseoon Nederweertissä. Ihastele alueen upeita puutarhoja ja linnoja tai vie koko perhe seikkailemaan Fun Valley Maastricht -teemapuistoon tai Attractiepark Toverland -huvipuistoon, joka sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Heerlenistä. Autonvuokraus Heerlenissä tuo matkaasi mukavaa vapautta ja Sixt Autovuokraamosta vuokraat auton kätevästi ja luotettavasti vaikka heti matkasi alusta alkaen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service