Autonvuokraus
Hoorn
Piilota
Alankomaat // Hoorn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hoorn

Matkustaessasi Hoorniin, autonvuokraus sujuu kätevästi ja luotettavasti Sixt Autovuokraamosta. Valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, olit sitten työmatkalla tai lomalla, yksin tai suuremmalla porukalla. Työmatkoille sopii kätevästi pienempi henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville minibussi tai maasturi. Jos etsit jotain erityistä, löytyy valikoimastamme myös avo- ja urheilutautoja. Autonvuokraus Hoornissa onnistuu helposti ja kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä vastuuvakuutuksen.

 
 • Amsterdam Päärautatieasema
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Amsterdam Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus sujuu vaivatta Hoornissa

Hoornista lähimmät Sixt Autovuokraamot löydät esimerkiksi Amsterdamin keskusrautatieasemalta tai Almerestä, molemmat noin 32 kilometrin päästä Hoornista. Sixt Autovuokraamosta löydät itsellesi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa sekä kattavan valikoiman lisäpalveluita. Lisäpalveluistamme suosittelemme GPS-navigaattoria, jolla suunnistaminen Alankomaissa käy vaivatta, sekä perheen kanssa matkustaville lapsille sopivia turvaistuimia. Varaukseen voi myös lisätä lisäkuljettapalvelun, jolloin voitte jakaa ajamista seurueenne kesken. Tämän lisäksi voit myös valita vuokra-auton automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla osaan autokategorioistamme lisävakuutuksia unohtamatta. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Hoorn tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Pieni ja tunnelmallinen Hoornin kaupunki sijaitsee Pohjois-Hollannin provinssissa, Ijsselmeerin rannalla. Reilun 70 000 asukkaan kaupungissa ja sen lähialueilla riittää tekemistä niin lomamatkailijoille kuin työmatkalaisillekin. Sixt vuokra-autolla kuljet kätevästi paikasta toiseen omaan tahtiisi ja saat enemmän irti matkastasi. Pohjois-Hollannin provinssista löydät esimerkiksi useita kauniita kirkkoja, historiallisia paikkoja ja puistoja, kaikki vain lyhyen ajomatkan päässä. Tutustu Halve Maenin museolaivaan, Westfriesmuseumiin, Hoornin juustomarkkinoihin tai lähde katsomaan AZ Alkmaarin jalkapallo-ottelua noin puolen tunnin ajomatkan päähän Hoornista. Lyhyiden välimatkojen vuoksi Alankomaissa on helppo kulkea autolla ja tutustua maahan aivan uudella tavalla. Ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde päiväretkelle vaikkapa Amsterdamiin, jonne ajaa noin 40 minuutissa tai Haagiin, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Hoornista. Sixt vuokra-autolla matkustat vaivattomasti ja tutustut Hoorniin ja sen lähialueisiin uudella tavalla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service