Auton vuokraus toimipisteestä Maastricht

 

Suosituin kohteessa Maastricht

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Maastricht alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Maastricht

Osoite

Parallelweg 38, 6221 BD Maastricht, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
07:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Maastricht

Sixt Autovuokraaamo Maastricht kutsuu kiehtovaan seikkailuun Alankomaihin

Sixt Autovuokraaamo Maastricht kutsuu kiehtovaan seikkailuun Alankomaihin

Lähellä Belgian rajaa lepäävän, aivan Maastrichtin keskustassa sijaitsevaan, Sixt Autovuokraamo Maastrichtiin on helppo ja mukava tulla. Maastrichtin-toimipisteemme vieressä on juna-asema, joka on hyvä maamerkki ja jonne voit saapua paikallisbussilla läheiseltä lentoasemalta noin puolessa tunnissa, tai junalla muualta maasta. Laaja ajoneuvovalikoimamme ihastuttaa niin lapsiperheitä, häämatkalaisia, shoppailureissulaisia ja työmatkalaisia. Tee varauksesi vaivatta milloin vain, vaikka jo ennen matkalle lähtöä, verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Valitse mm. perhelomalle tilavista farmareista, liikematkalle tai aktiivilomalle suorituskykyisistä ja näyttävistä maastureista ja kaupunkiajeluun taloudellisista ja näppärän kokoisista sedaneista. Toimipisteemme loistava sijainti ja vapaat kilometrit mahdollistavat pidemmänkin automatkan alun, sillä läheisiä moottoriteitä, kuten A2 ja A79, aloitellen on helppoa jatkaa pohjoiseen noin 212 kilometriä, aina pääkaupunki Amsterdamiin saakka. Läheisemmät kaupunkinähtävyydet ovat myös mukavat kierrellä laadukkaalla Sixt Maastrichtin vuokra-autolla. Tutustu ainakin keskustan tuntumassa, komeissa maisemissa piileskeleviin Pyhän Pieterin luoliin ja läheisen pienen Jeker-joen varressa kumpuileviin viinitiloihin. Anna ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelumme auttaa, mikäli tarvitset neuvoa sopivan varauspaketin kanssa.
Alankomaat tututuksi autonvuokrauksella Sixtin Maastrichtin-toimipisteestä

Alankomaat tututuksi autonvuokrauksella Sixtin Maastrichtin-toimipisteestä

Maastrichtin-toimipisteemme ajoneuvot ovat uusia, laadukkaita ja tunnetuimmilta ajoneuvomerkeiltä. Kattavan ajoneuvovalikoiman lisäksi voit yhdellä kertaa varata meiltä hyödylliset lisäpalvelut ja -varusteet. Mikäli matkustat pienten lasten kanssa, voit varata meiltä erikokoiset lasten turvaistuimet, jotka odottavat sinua valmiina toimipisteessämme. Mikäli et toivo matkaltasi turhia eksymisiä, voi GPS-navigaattori olla mukava lisä vuokraukseen. Voit myös valita, mikäli haluat nimenomaan diesel-moottorisen ja automaattivaihteisen ajoneuvon ja lisätä vielä lisäkuljettajan, jolloin voit jakaa ajamisen hauskuutta ja vastuuta. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Valitse toimpisteemme Maastrichtissä ja hullaannu ensiluokkaiseen palveluun ja joustavaan varaamiseen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Maastricht

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Maastricht?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Maastricht sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Maastricht.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Maastricht?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 106 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Maastricht

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Maastricht?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Maastricht?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Maastricht

Näytä lisää