Autonvuokraus
Armenian tasavalta
Piilota
Armenian tasavalta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Armenian tasavalta: Sixt Autovuokraamo

Ajaminen sujuu kuin Suomessakin

Autonvuokraus Armenian tasavallasta hoituu helposti Sixtin avulla. Meidän kaksi toimipistettämme voi löytää maan pääkaupungista Jerevanista. Toinen näistä sijaitsee kaupungin lentoasemalla ja toinen keskustassa. Autovalikoimastamme voi vuokrata tavallisia henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Meiltä voit vuokrata myös navigaattorin, lasteistuimen tai muita lisätarvikkeita. Varaa vuokra-auto Armenian tasavallasta joko netissä tai puhelimitse. Auton noutaminen sujuu huomattavasti nopeammin, kun auton on vuokrannut ennakkoon. Huomioi kuitenkin autoa varatessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Armeniassa ajaminen ei poikkea juurikaan Suomessa ajamisesta. Liikenne on oikeanpuoleista ja liikennesäännöt ovat suunnilleen samat. Tieverkosto on pääsääntöisestä hyvässä kunnossa, mutta toki poikkeuksiakin löytyy. Joillakin pienemmillä teillä saattaa olla huonoja osuuksia. Jos haaveilet kaupunkien ulkopuolella ajamisesta, voi maasturi olla silloin paras vaihtoehto. Sillä pääsee sellaisiin paikkoihin, joihin tavallisella henkilöautolla ei voi edes kuvitella pääsevänsä. Muista nämä tärkeät seikat Armeniassa ajaessasi:

 • Ole tarkkana nopeusrajoitusten kanssa
 • Varo jalankulkijoita - jalkakäytäviä ei aina nimittäin ole
 • Pysäköi ainoastaan sallituille pysäköintipaikoille

Kaupunkien keskustat saattavat välillä olla hieman sekavia, joten yksisuuntaisten katujen kanssa tulee olla tarkkana. Ajaminen Armenian tasavallassa sujuu kyllä hyvin, kun olet maltillinen ja kärsivällinen.

Autonvuokraus Armenian tasavallassa auttaa näkemään enemmän

Sixtin autovuokraamo Armenian tasavallassa palvelee turisteja tarjoamalla autoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Autonvuokraus sopiikin heille, jotka eivät halua aikatauluttaa lomaansa. Vuokra-autolla kun pääsee liikkumaan minne tahansa. Ota vuokra-auto vaikkapa suoraan Jerevanin lentoasemalta. Autovuokraamomme Armenian tasavallassa palvelee sinua maan pääkaupungissa kahdella toimipisteellä. Armenian tasavalta sijaitsee Kaukasiassa aivan Georgian ja Turkin välissä. Sieltä voikin siis tehdä kätevästi päiväretkiä myös muihin maihin. Muista kuitenkin ilmoittaa valtion rajan ylittämisestä toimipisteellämme. Saat enemmän tietoa siitä, minne kaikkialle saat vuokra-autolla matkustaa. Armenian tsaavalta on mielenkiintoinen kohde niille matkustajille, jotka haluavat nähdä maan, jonka historia ulottuu kauas menneisyyteen. Armenia onkin osaksi eurooppalainen ja osaksi aasialainen valtio, jossa näkyy viitteitä molemmista kulttuureista. Pääkaupunki Jerevan on suosituin kaupunki turistien keskuudessa. Sieltä voi löytää muun muassa Armenian historiallisen museon. Muita suosittuja kohteita kaupungissa ovat Armenian Genocide Memorial & Museum sekä Mother Armenia Military Museum. Molemmat näistä kertovat Armenian historiasta. Joka puolelta maata löytyy myös runsaslukuinen joukko upeita katedraaleja, jotka ovat hyviä kuvauspaikkoja.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service