Autonvuokraus
Aruba
Piilota
Aruba
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aruba: Sixt Autovuokraamo

Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin

Karibian paratiisisaari Aruba on Alankomaiden itsehallintoalue. Saari on vain noin 30 kilometriä pitkä ja 10 kilometriä leveä, joten koko saaren voi kiertää helposti vuokra-autolla. Autonvuokraus Aruballa onnistuu parhaiten Sixtin avulla. Voit ottaa auton Oranjestadista lentoasemalta. Toimipisteeltämme voi vuokrata tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheiluautot, avoautot sekä pakettiautot. Tutustu toimipisteen autovalikoimaan etukäteen ja varaa vuokra-auto Arubasta. Muista lisätä vuokraasi myös lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten esimerkiksi navigaattori, lastenistuin tai rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Aruballa ajaminen voi tuntua hieman kaoottiselta ensiksi. Siihen kuitenkin tottuu, kun muistaa ottaa rennosti liikenteessä.

 • Yleisimmät nopeusrajoitukset ovat 30 km/h taajama-alueilla, 60 km/h pienemmillä maanteillä ja 80 km/h suurilla teillä.
 • Suurin osa teistä on kaksikaistaisia ja liikenne on oikeanpuoleista.
 • Saarella on myös huomattavan paljon liikenneympyröitä. Muista siis, että sinun täytyy väistää jo valmiiksi liikenneympyrässä olevia.
 • Näiden lisäksi tulee muistaa myös normaalit liikennesäännöt, kuten turvavyön käyttäminen. Älä myöskään käytä kännykkää tai aja alkoholin vaikutuksen alaisena.

Autonvuokraus Aruballa - Karibian kaunotar esittelyssä

Sixtin autovuokraamo Aruballa tarjoaa nyt mahdollisuuden päästä kokemaan koko upea paratiisisaari päästä päähän. Autovuokraamomme Aruban lentoasemalla onkin paras ratkaisu, jos haluat aloittaa seikkailun heti lentokoneen laskeutumisen jälkeen. Aruban saaren matkailuvaltteihin kuuluvat ehdottomasti puhtaat rannat, upea meri ja vuoden ympäri paistava aurinko. Ei siis ole ihmekään, että se on suosittu kohde juuri rantalomaa kaipaavien keskuudessa. Saarella voi toki harrastaa myös monenlaista vesiurheilua, kuten sukellusta, snorklaamista tai vaikka vesijetillä ajamista. Saaren suosituimpia rantoja ovat Palm Beach ja Eagle Beach. Jos matkakohteesi on Oranjestad, joka sijaitsee saaren länsirannikolla, voit yhdistää lomaasi niin rentoutumista ja kulttuuria. Yöelämääkään ei pääkaupungissa tarvitse unohtaa, sillä Oranjestadista löytyy useita yökerhoja ja baareja. Tutustu myös kaupungin satamaan, joka on risteilyalusten ankkuripaikka. Sukeltajat suuntaavat yleensä katsomaan Antillaa. Se on merenpohjassa oleva saksalaislaivan hylky, joka on uponnut toisen maailmansodan aikana. Se on noin 20 metrin syvyydessä, mutta osa laivasta uottuu vedenpinnalle. Varaa ainakin yksi päivä pelkästään autolla ajamiseen. Voit kierrellä ympäri saarta ja pysähtyä nauttimaan lounasta merenrantaravintolaan. Mikään ei olekaan parempaa kuin kiireetön loma tällä Karibian upealla paratiisisaarella kaukana kaikesta.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service