Autonvuokraus
Oranjestad
Piilota
Aruba // Oranjestad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oranjestad

Sixt Autovuokraamo Aruban Oranjestadissa auttaa sinua, kun etsit edullista ja laadukasta autonvuokrausta. Autovalikoimamme on laaja ja palvelee kaikenlaisia asiakkaita. Vuokraa meiltä taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai nelivetomaasturi. Meiltä löydät ajoneuvot joka makuun. Vuokraus on helppoa, ja autokalustomme koostuu suosituimpien automerkkien uusimmista malleista. Hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin Oranjestadissa!

 
 • Aruba Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wayaca 43 G
  . Oranjestad

  ma. - su.09:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta Oranjestadissa asiantuntemuksella

Sixt Autovuokraamo Aruban Oranjestadissa tarjoaa monipuolisen, asiantuntevan vuokrauskokemuksen. Tarjoamme vapaat ajokilometrit ja automaattivaihteiset vuokra-autot. Varausvaiheessa voit valita juuri sinulle sopivat lisävarustelut matkaasi helpottamaan. Suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria erityisesti silloin, kun olet Oranjestadissa ensimmäistä kertaa. Lastenistuimet tuovat turvaa ja mukavuutta perheen pienimmille. Halutessasi ajaa varman päälle, lisää varaukseesi monipuoliset vakuutukset. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Oranjestadissa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme halutun autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Anna meidän tarjota sinulle mitä huolettomin autonvuokraus Oranjestadissa!

Koe kompakti Aruba vuokra-autolla

Aruba on Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva saari Karibianmerellä, tarkalleen ottaen Venezuelan edustalla. Se on kooltaan vain 193 neliökilometriä. Aruban pääkaupunki Oranjestad on myös maan suurin kaupunki. Se sijaitsee Aruba-saaren etelärannikolla, ja siellä asuu noin 30 000 asukasta. Kaupunki perustettiin vuonna 1798. Siirtomaa-aika näkyy edelleen Oranjestadin siirtomaa-aikaisessa arkkitehtuurissa. Kaupungilla ei aluksi ollut virallista nimeä, vaan sitä kutsuttiin hevosten lahdeksi, Paardenbaaiksi. Nimensä kaupunki sai vasta 1800-luvulla.

Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, me Sixtillä haluamme, että nautit autonvuokrauksesta Oranjestadilla täysin siemauksin. Luotettavalla ja edullisessa vuokra-autolla pääset kulkemaan Aruballa vaivattomasti ja oman aikataulusi mukaan. Voit vaikka ajaa koko saaren päästä päähän Rte 1 -tietä pitkin. Matkaa kertyy saareen toisessa päässä sijaitsevalta Baby Beachiltä toisen pään Boca Catalina Beachille vain noin 35 kilometriä. Autonvuokraus Oranjestadissa on loistava vaihtoehto koko saaren tutkimiseen. Saaren nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Bushiribanan kultakaivoksen rauniot sekä Aruban perhosfarmi. Matkaa pääkaupungista kultakaivoksille on noin yhdeksän kilometriä ja perhosfarmille puolestaan hieman yli kymmenen kilometriä. Mikään ei ole kaukana Aruballa! Saavutat kaikki kiehtovat nähtävyydet vikkelästi Sixt vuokra-autolla, jonka saat allesi näppärästi Sixt Autovuokraamosta Oranjestadissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service