Autonvuokraus
Aruba Lentoasema
Piilota
Aruba // Oranjestad // Aruba Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aruba Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Wayaca 43 G
  . Oranjestad AW +297-7330666
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AUA
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00
 
 

Autovuokraus Aruban lentoasemalla Sixtiltä

Halutessasi hoitaa autonvuokrauksen turvallisesti ja vaivattomasti sinun kannattaa ottaa suunnaksesi Sixt Autovuokraamo Aruban lentoasemalla. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi ja joustavat aukioloaikamme ja monipuoliset palvelukanavamme takaavat asiointisi sujuvuuden kanssamme. Kun päädyt hoitamaan autonvuokrauksen Aruban lentoasemalta on sinulla myös valittavanasi laaja valikoima erilaisia kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja. Lentoaseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta toimipisteestämme saatkin käyttöösi niin taloudelliset henkilöautot, tilavat famarit kuin käytännölliset maasturitkin. Näiden perinteisten ajoneuvojen ohella tarjoamme käyttöösi kuitenkin myös suurten tavaramäärien kuljettamiseen soveltuvia pakettiautoja ja upeita avo- ja urheiluautoja.

Hanki vuokra-auto Aruban lentoasemalta

Tunnetummin Kuningatar Beatrixin kansainvälinen lentoasema tai Oranjestadin lentoasema (AUA) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä saaren pääkaupungin suosittuimmilta hotellialueilta. Ajamalla matka todennäköiseen yöpymiskohteeseesi saarella sujuukin siis vain noin kymmenessä minuutissa. Sinun kannattaakin ehdottomasti hoitaa autonvuokraus Aruban lentoasemalta, sillä kyseessä on saaren ainoa toimipisteemme. Jotta asiointisi kanssamme sujuisi mahdollisimman helposti, olemme mahdollistaneet autonvuokrauksen jo etukäteen esimerkiksi verkossa, mobiilissa tai puhelimitse. Mikäli olet hyödyntänyt tätä mahdollisuutta, voit myös noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme ympäri vuorokauden. Huomioithan kuitenkin, että tapanamme on taata asiakkaidemme käyttöön aina heidän itse valitsemaansa ajoneuvoluokkaan kuuluva menopeli tietyn automallin tai -merkin sijaan.

Vuokra-autolla Aruballa

Alankomaille kuuluva itsehallinnollinen paratiisisaari on kooltaan vain noin 30 kilometriä pitkä ja 10 kilometriä leveä, joten vuokra-autolla voi helposti kiertää vaikka koko saaren. Saari on parhaiten tunnettu uskomattoman kauniista rannoistaan ja sukellusmahdollisuuksistaan, mutta se tarjoaa myös paljon muita aktiviteetteja. Saareen tutustuminen kannattaa aloittaa sen pääkaupungista, saaren länsirannikolla sijaitsevasta Oranjestadista, joka onkin ehdottomasti sen tunnetuin matkakohde. Kaupunki on ostos- ja yöelämän keskus ja sieltä löytyykin viihdettä moneen makuun. Vuokra-autolla matka taittuu pääkaupungista kuitenkin helposti saaren suosituimmalle rannalle, Palm Beachille, missä on tarjolla myös lukuisia harrastusmahdollisuuksia aina vesiurheilusta ratsastukseen. Hieman rauhallisemmasta tunnelmasta nauttivan taas kannattaa suunnata Eagle Beachille ja sukelluksesta innostuneiden saaren pohjoiskärkeen, missä on mahdollista sukeltaa katsomaan saksalaisen Antilla-laivan hylkyä noin 20 metrin syvyydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aruba Lentoasema AUA Wayaca 43 G . Oranjestad 12.508756, -70.007262 +297-7330666

Sixt-toimipiste Aruba Lentoasema AUA

Wayaca 43 G
. Oranjestad
 
Puhelinnro +297-7330666

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service