Autonvuokraus
Adelaide Lentoasema
Piilota
Australia // Adelaide // Adelaide Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Adelaide Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 237 Richmond Road
  5033 Richmond AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ADL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 19:45
Juhlapyhä07:00 - 19:45
 
 

Sixt Autovuokraamon Adelaiden lentoasemalta löydät helposti heti aseman ulkopuolelta. Toimipisteemme lentoasemalla tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman taloudellisia ja turvallisia vuokrahenkilöautoja ja -farmareita, jotka on myös vakuutettu kattavasti jo valmiiksi. Eräs merkille pantava ominaisuus toiminnassamme on, että tarjoamme vuokra-autoja myös alle 25-vuotiaille ja veloitamme tällöin vain nimellisen lisämaksun. Lisäksi olemme tehneet meiltä mahdolliseksi myös erilaisten lisäpalveluiden ja -vakuuksien hankkimisen matkasi helpottamiseksi.

Autonvuokraus Adelaiden lentoasemalta tapahtuu vaivattomasti

Toimipisteemme vuonna 1955 avatulla Adelaiden lentoasemalla (ADL) on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme, joten sinun kannattaa ehdottomasti hankkia vuokra-auto sieltä käyttöösi mikäli epäilet sitä tarvitsevasi. Vuokrauksen voit hoitaa joustavasti esimerkiksi puhelimitse, verkossa tai mobiilissa, mutta tarvittaessa tietysti myös toimipisteessämme vierailemalla. Jos teet varauksen etukäteen, muistathan kuitenkin, että takaamme aina tietyn autoluokan mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Kun olet hoitanut autonvuokrauksen Adelaiden lentoasemalta voit noutaa auton näppärästi toimipisteeltämme ja suunnata auton nokan kohti noin kuuden kilometrin päässä sijaitsevaa samannimistä kaupunkia, jonne matka vuokra-autolla taittuukin vain muutamassa minuuttissa.

Ota alle vuokra-auto Adelaiden lentoasemalta ja lähde seikkailuun

Australian etelä-osassa sijaitseva oman osavaltionsa pääkaupunki Adelaide sijaitsee hurmaavalla paikalla Lofty Ranges -vuoren ja Saint Vincentin lahden välissä ja se tunnetaan muun muassa maan parhaista kahviloistaan sekä taiteestaan ja monipuolisesta tapahtumatarjonnastaan. Myös kaupungin arkkitehtuuri on upea sekoitus uutta ja vanhaa suunnittelua, vaikkakin pääosa historiallisista rakennuksista löytyy sataman läheisyydestä. Osaltaan kaupungin omaleimaista tunnelmaa luovat myös sen lukuisat rauhalliset puistoalueet. Vuokra-auto voi osoittautua kaupungissa kuitenkin hyödylliseksi, sillä sen avulla pääsee esimerkiksi tutustumaan kolmeen kaupunkia ympäröivään luonnonsuojelualueeseen, suuntaamaan upeille hiekkarannoille, joita kaupungista löytyy yhteensä yli 30 kilometriä, tai vaikka suunnata Victor Harbourissa kaupungin eteläpuolelle katsomaan valaita. Alueen eläimet ovatkin eräs sen vetoneuloista ja esimerkiksi Eyren niemimaalla voit nähdä merileijonia, tai jopa uida niiden kanssa ja kummastella ihastuttavaa merihevosfarmia. Monia kiehtoo myös Kengurusaari, missä on mahdollisuus nähdä lukuisia villieläimiä. Unohtumaton elämys ovat myös kaupungin lähistön viinitilat ja kulttuurista kiinnostuneille ehdottoman suositeltu vierailukohde on aboriginaalien kulttuurista kertova näyttely Aboriginaalien kulttuurigalleriassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 19:45
Juhlapyhä07:00 - 19:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Adelaide Lentoasema ADL 237 Richmond Road 5033 Richmond -34.942595, 138.558399 +61-755558908

Sixt-toimipiste Adelaide Lentoasema ADL

237 Richmond Road
5033 Richmond
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service