Autonvuokraus
Brisbane
Piilota
Australia // Brisbane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brisbane

Sixtin autovuokraamo Brisbanessa on yksi 105 toimipisteestämme ympäri maailmaa. Yrityksemme tarjoaa matkallesi käyttöösi laadukkaat vuokra-autot sekä lisäpalvelut tarpeidesi mukaan. Autonvuokraus Brisbanessa antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet nähdä tätä vilkasta kaupunkia sekä sen ympäristöä. Kompakteilla perheautoilla ja taloudellisilla sedaneilla liikut juuri omien aikataulujesi mukaan ja näet juuri ne kohteet, jotka haluat. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan autokalustoomme jo tänään!

 
 • Brisbane Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  504 Nudgee Road
  4001 Hendra

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Brisbane

  Sixt Autonvuokraus
  82 Wickham Street
  4006 Fortitude Valley

  ma. - pe.08:00 - 16:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:00 - 16:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Sixt Autovuokraamomme palvelee sinua toiveidesi mukaan

Autonvuoraus Brisbanessa on vaivatonta ja joustavaa. Kun varaat auton etukäteen netissä tai puhelimitse, noudat ja palautat vuokra-auton oman aikataulusi mukaan. Huomaathan, että tietyn automallin tai -merkin sijaan voit valita auton kategorian. Meiltä saat myös tarvitsemasi lisäpalvelut. Koska kohteessa on vasemmanpuoleinen liikenne, vakuutuksen ottaminen on suositeltavaa. Muutoin ajaminen on helppoa, sillä tiet rannikolla ovat hyväkuntoisia sekä liikennemerkit englanninkielisiä ja selkeitä. Jos matkustat perheen kanssa, meiltä saat myös lasten turvaistuimet. Vuokra-automme ovat aina uusinta mallia ja hyvin varusteltuja. Autovuokraamomme Brisbanessa on valmiina palvelemaan sinua ja tekemään matkastasi toiveidesi mukaisen!

Vuokra-autolla näet enemmän

Australian kolmanneksi suurimmasta kaupungista löytyy tekemistä takuuvarmasti jokaiselle. Sen ympäri vuoden lempeä ilmasto, ystävällinen ilmapiiri, lähistön upeat hiekkarannat, vilkas kulttuuritarjonta ja mahtavat shoppailumahdollisuudet tekevät matkastasi unohtumattoman. Vuokra-auto Brisbanessa mahdollistaa liikkumisen paikasta toiseen nopeasti ja vaivattomasti oman aikataulusi mukaan. Kaupungin kulttuuri- ja viihde-elämän keskus sijoittuu viehättävään South Bankin kaupunginosaan Brisbane-joen varrelle. Alueen baarit, galleriat, museot ja putiikit saavat ajan kulumaan South Bankissa. Fortitude Valleyn alueella puolestaan teet persoonallisia ostoksia vintage-putiikeissa sekä markkinoilla. Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, voit tehdä helposti päiväretkiä surffareiden ja vesiurheilijoiden lempikohteisiin Kultarannikolle ja Sunshine Coastille. Kultarannikon nuorekas ilmapiiri ja monet teemapuistot kiinnostanevat myös lapsiperheitä. Jos haluat, voit myös ajaa rantaviivaa pitkin ja nauttia yli 60 kilometrin pituudelle jatkuvista hiekkarannoista. Tervetuloa Australian viehättävälle itärannikolle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service