Autonvuokraus
Brisbane Lentoasema
Piilota
Australia // Brisbane // Brisbane Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brisbane Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 504 Nudgee Road
  4001 Hendra AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BNE
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 21:45
Juhlapyhä06:00 - 21:45
 
 24 h palautus

Monipuolinen palvelu ja hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Brisbanen lentoasemalla. Löydät autokalustostamme sopivan vaihtoehdon niin työ- kuin lomamatkallakin. Yksin matkustavien ja pariskuntien suosikkivalinta on taloudellinen ja kompakti kaupunkiauto. Sedaneissa riittää kokovaihtoehtoja aina tilaviin edustusluokan malleihin saakka ja suurimpaan minibussiin sopii jopa kahdentoista hengen seurue. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Huoleton autonvuokraus Brisbanen lentoasemalla täydentyy hyödyllisten lisäpalvelujen valinnalla. Vuokra-autoon on saatavilla edullisesti GPS-navigaattori ja vakuutuksen lisäturvaksi saa kolari-, rengas ja lasiturvan. Lapsiperheiden autonvuokrauksesta Brisbanen lentoasemalla on huolehdittu, sillä tarjolla on vauvan turvakaukalo, korokeistuimia ja lasten erikokoisia turvaistuimia.

Palvelut Brisbanen Lentoasemalla (BNE)

Merenrantamaisemissa sijaitseva lentoasema on maan kolmanneksi vilkkain kenttä yli 20 miljoonalla vuosittaisella matkustajalla. Sieltä on kaupungin keskustaan 15 kilometrin matka, joka sujuu vuokra-autolla jouhevasti parissakymmenessä minuutissa. Lentoasemalla sijaitsevan Sixt Autovuokraamon palvelutiskin löydät sekä kansainvälisten lentojen että kotimaan lentojen terminaalista opasteita seuraten. Varsinainen autovuokraamoalue on reilun kolmen kilometrin päässä osoitteessa Nudgee Road ja sinne on järjestetty kätevä bussikuljetus. Vuokra-auton palautus onnistuu myös kaupungin keskustassa olevaan toimipisteeseemme.

Kierrä vuokra-autolla kaupungin parhaat paikat

Suuralue mukaan lukien kahden miljoonan asukkaan metropoli on maan kolmanneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee keskellä itärannikkoa. 1800-luvun puolivälissä perustetusta kaupungista löytyy paljon mielenkiintoista kierrettävää, joten autonvuokraus Brisbanen Lentoasemalta on tätä ajatellen fiksu valinta. Reilun 50 kilometrin ajomatkan päässä etelän suunnassa on Dreamworldin jättimäinen huvipuistoalue, jossa tekemistä riittää jopa useammaksi päiväksi. Alueelta löytyy huvipuisto monine laitteineen, monipuolinen vesipuisto, eläintarha ja monenlaista muuta ajanvietettä. Eläinten ystävillä on jopa valinnanvaraa, sillä kymmenen kilometrin päässä on maailman ensimmäinen ja suurin koalapuisto Lone Pine Koala Sanctuary. Reilun tunnin ajomatkan päässä pohjoisessa on Australian Zoo, josta löytyy tiikerien ja kumppanien lisäksi myös krokotiileja. Keskustassa kannattaa käydä Brisbanejoen rannalla olevassa puistomaisessa kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Pop-musiikin ystäville mieluisa paikka on merenrannasta löytyvä Bee Gee Way.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 21:45
Juhlapyhä06:00 - 21:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brisbane Lentoasema BNE 504 Nudgee Road 4001 Hendra -27.409354, 153.074545 +61-755558908

Sixt-toimipiste Brisbane Lentoasema BNE

504 Nudgee Road
4001 Hendra
 
Puhelinnro +61-755558908

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service