Autonvuokraus
Cairns
Piilota
Australia // Cairns
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cairns

Jo vuonna 1912 perustettu ja pitkän kokemuksen autonvuokrauksesta omaava Sixt tarjoaa sinulle vaivattoman väylän hoitaa autonvuokraus Cairnsissa itsellesi parhaiten sopivalla tavalla ja helpottaa halutessasi matkaasi myös erilaisten lisäpalvelujen avulla. Autovuokraamostamme Cairnsissa vuokraatkin käyttöösi taloudellisen ja turvallisen vuokra-auton, vaikka olisitkin vielä alle 25-vuotias. Tarjolla oleva ajoneuvokalustomme voi vaihdella hieman eri toimipisteiden välillä, mutta vähintään löydät meiltä aina monipuolisen valikoiman erilaisia käytännöllisiä ja jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja henkilöautoja ja farmareita, joilla pidempikin matka taittuu vaivattomasti.

 
 • Cairns Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal building, Cairns
  4870 Cairns

  ma. - su.07:30 - 21:30
  Juhlapyhä07:30 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Cairns City

  Sixt Autonvuokraus
  Cnr Sheridan and Aplin Streets
  4870 Cairns

  ma. - to.08:00 - 15:00
  pe.08:00 - 15:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Cairnsissa palvelee monipuolisesti

Autonvuokraus Cairnsissa hoituu meiltä kätevästi vaikka jo ennen matkaasi esimerkiksi vierailemalla verkkosivuillamme ja hoitamalla varaus sieltä löytyvän varaustoiminnon avulla, käyttämällä helppokäyttöistä mobiilisovellustamme tai vaikkapa soittamalla meille. Ellet kuitenkaan ole osannut varautua vuokra-auton tarpeeseen ennalta, voit aina myös piipahtaa toimipisteessämme aukioloaikojemme puitteissa. Olethan kuitenkin tietoinen, että voimme taata sinulle ainoastaan tietyn itse varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon saatavuuden, emme tiettyä automallia. Autonvuokrauksen yhteydessä voit myös varata omia matkasuunnitelmiasi helpottavia lisäpalveluitamme, kuten vaikkapa mahdollisuuden lisäkuljettajaan tai navigaattorin suunnatessasi tuntemattomille alueille. Jos matkaseuranasi taas on lapsia, voit varmistaa heidän turvallisuutensa valitsemalla vuokra-ajoneuvoosi turvaistuimia tai -kaukaloita.

Koe upeat maisemat vuokra-autolla Cairnsissa

Australian Pohjois-Queenslandissa sijaitseva Cairns on kaunis ja miellyttävä matkakohde, missä vuokra-auto voi kuitenkin osoittautua hyödylliseksi. Vuokra-autolla hurautat hetkessä esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin sekä maailman seitsemään ihmeeseen kuuluvalle Isolle Valliriutalle suuntautuvien retkien lähtöpaikalle tai maan omalaatuista eläimistöä esittelevään Tropical Zoohon, joka sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta. Lisäksi voit suunnata ajamalla retkelle sademetsän reunustamalla Mount Whitfieldille tai päiväretkelle läheiseen Port Douglasiin, missä voit nauttia idyllisestä tunnelmasta, hyvästä ruuasta, upeista maisemista ja hiekkarannoista, joita itse kaupungista ei löydy. Kaupungissa oleillessa kannattaa tutustua myös kaupungin sydämeen Esplanadeen, upeaan Flecker Botanic Gardensin kasvitieteelliseen puutarhaan sekä Tjapukai Cultural Park -keskukseen, joka on maan suurin aboriginaalikulttuuria esittelevä ja heidän itse pyörittämänsä keskus.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service