Auton vuokraus alueella Cairns

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Cairns

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Cairns Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Cairns

Sixt Autovuokraamo Cairnsissa palvelee monipuolisesti

Sixt Autovuokraamo Cairnsissa palvelee monipuolisesti

Jo vuonna 1912 perustettu ja pitkän kokemuksen autonvuokrauksesta omaava Sixt tarjoaa sinulle vaivattoman väylän hoitaa autonvuokraus Cairnsissa itsellesi parhaiten sopivalla tavalla ja helpottaa halutessasi matkaasi myös erilaisten lisäpalvelujen avulla. Autovuokraamostamme Cairnsissa vuokraatkin käyttöösi taloudellisen ja turvallisen vuokra-auton, vaikka olisitkin vielä alle 25-vuotias. Tarjolla oleva ajoneuvokalustomme voi vaihdella hieman eri toimipisteiden välillä, mutta vähintään löydät meiltä aina monipuolisen valikoiman erilaisia käytännöllisiä ja jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja henkilöautoja ja farmareita, joilla pidempikin matka taittuu vaivattomasti. Autonvuokraus Cairnsissa hoituu meiltä kätevästi vaikka jo ennen matkaasi esimerkiksi vierailemalla verkkosivuillamme ja hoitamalla varaus sieltä löytyvän varaustoiminnon avulla, käyttämällä helppokäyttöistä mobiilisovellustamme tai vaikkapa soittamalla meille. Ellet kuitenkaan ole osannut varautua vuokra-auton tarpeeseen ennalta, voit aina myös piipahtaa toimipisteessämme aukioloaikojemme puitteissa. Olethan kuitenkin tietoinen, että voimme taata sinulle ainoastaan tietyn itse varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon saatavuuden, emme tiettyä automallia. Autonvuokrauksen yhteydessä voit myös varata omia matkasuunnitelmiasi helpottavia lisäpalveluitamme, kuten vaikkapa mahdollisuuden lisäkuljettajaan tai navigaattorin suunnatessasi tuntemattomille alueille. Jos matkaseuranasi taas on lapsia, voit varmistaa heidän turvallisuutensa valitsemalla vuokra-ajoneuvoosi turvaistuimia tai -kaukaloita.
Koe upeat maisemat vuokra-autolla Cairnsissa

Koe upeat maisemat vuokra-autolla Cairnsissa

Australian Pohjois-Queenslandissa sijaitseva Cairns on kaunis ja miellyttävä matkakohde, missä vuokra-auto voi kuitenkin osoittautua hyödylliseksi. Vuokra-autolla hurautat hetkessä esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin sekä maailman seitsemään ihmeeseen kuuluvalle Isolle Valliriutalle suuntautuvien retkien lähtöpaikalle tai maan omalaatuista eläimistöä esittelevään Tropical Zoohon, joka sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta. Lisäksi voit suunnata ajamalla retkelle sademetsän reunustamalla Mount Whitfieldille tai päiväretkelle läheiseen Port Douglasiin, missä voit nauttia idyllisestä tunnelmasta, hyvästä ruuasta, upeista maisemista ja hiekkarannoista, joita itse kaupungista ei löydy. Kaupungissa oleillessa kannattaa tutustua myös kaupungin sydämeen Esplanadeen, upeaan Flecker Botanic Gardensin kasvitieteelliseen puutarhaan sekä Tjapukai Cultural Park -keskukseen, joka on maan suurin aboriginaalikulttuuria esittelevä ja heidän itse pyörittämänsä keskus.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Cairns
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Cairns?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cairns sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Cairns.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Cairns?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Cairns. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 1919 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Cairns
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Cairns?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Cairns?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Cairns?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Cairns

Näytä lisää