Autonvuokraus
Canberra
Piilota
Australia // Canberra
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Canberra

Ota suunnaksesi jokin Sixt Autovuokraamoista Canberrassa, kun kaipaat käyttöösi luotettavaa vuokra-autoa ja haluat hoitaa autonvuokrauksen Canberrassa helposti ja vaivattomasti. Kaupungin joustavin aukioloajoin varustetuista toimipisteistämme voit helposti hankkia käyttöösi erilaisia taloudellisia ja käytännöllisiä henkilöautoja ja farmareita, joilla kaupunkiin, tai vaikka koko maahan, pääsee tutustumaan vaivattomasti oman aikataulun puitteissa. Mikäli haluat, voit hoitaa autonvuokrauksen Canberrassa myös etukäteen esimerkiksi verkkosivuillamme, mobiilisovellustamme käyttäen tai perinteisesti soittamalla meille tai vierailemalla toimipisteessämme.

 
 • Canberra Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal Building, Canberra
  2601 Canberra

  ma. - pe.08:00 - 21:00
  la. - su.08:00 - 17:30
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Canberra City

  Sixt Autonvuokraus
  33 Mort St
  2612 Braddon

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Fyshwick

  Sixt Autonvuokraus
  10 Goolwa Place
  2609 Fyshwick

  ma. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Yass

  Sixt Autonvuokraus
  1439 Yass Valley Way
  2582 Yass

  ma. - to.08:30 - 16:00
  pe.08:30 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Monipuoliset palvelut autovuokraamossamme Canberrassa

Kun päätät vuokrata auton käyttöösi meiltä, pääset samalla halutessasi nauttimaan lukuisista monipuolisista lisäpalveluistamme, joiden avulla voit tehdä reissustasi entistäkin paremman. Meiltä sinulla on mahdollisuus saada autonvuokrauksen yhteydessä käyttöösi esimerkiksi erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia, tai vaikkapa navigaattori, joka voikin osoittautua varsinkin pidemmällä matkalla erittäin hyödylliseksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia vuokra-autoosi erilaisia lisäturvamahdollisuuksia, vaikkakin olemme vakuuttaneet kaikki tarjolla olevat vuokra-automme kattavasti jo ennalta. Olethan myös tietoinen, että autonvuokraus onnistuu meiltä myös alle 25-vuotiaille pienestä lisämaksusta. Muistathan lisäksi, että takaamme sinulle valitsemasi autokategorian mukaisen vuokra-auton, mutta emme pysty aina varmistamaan tietyn automallin tai -merkin saatavuutta kaikissa toimipisteissämme.

Matkailu sujuu mukavasti Sixtin vuokra-autolla Canberrassa

Australian pääkaupunki ja suurin sisämaakaupunki Canberra on kenties vähemmän tunnettu matkakohde kuin maan monet muut kaupungit, mutta silti ehdottomasti vierailemisen arvoinen! Kiehtovan ja uniikin tunnelman lisäksi kaupungissa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja aluksi suunnaksi kannattaakin ottaa kaunis Parlamenttikolmio, jossa muun muassa maan parlamenttitalo sijaitsee. Myös vierailu Kansallismuseossa, Burley Griffin järven rannalla kannattaa ehdottomasti, kuten myös käynti Telsta Towerissa ihailemassa upeaa panoraamamaisemaa kaupungista. Monet kaupungissa kävijät vierailevat myös Urheiluinstituutissa, jossa on muun muassa mahdollisuus osallistua huippu-urheilijoiden vetämille kierroksille. Erityisesti vuokra-autolla kannattaa suunnata kaupungin eläintarhaan sekä akvaarioon, missä vierailulla on myös mahdollista päästä ruokkimaan eläimiä. Toinen hieman kauempana sijaitseva kohde on lumoava Mount Ainslie, jonka näköalapaikalle pääsee ihailemaan upeita maisemia helposti vuokra-autolla ajellen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service