Autonvuokraus
Gold Coast
Piilota
Australia // Gold Coast
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gold Coast

Sixt Autovuokraamo Kultarannikolla tarjoaa käyttöösi monipuoliset palvelut ja laajan valikoiman ajoneuvoja. Näppärillä perheautoillamme ja edullisilla sedaneilla kuljet helposti oman aikataulusi mukaan haluamiisi paikkoihin tällä upealla ja aurinkoisella rannikolla. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme. Voit luottaa pitkään kokemukseemme ja vankkaan ammattitaitoomme, sillä toimimme jo yli sadassa maassa.

 
 • Gold Coast Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal Building
  4225 Coolangatta

  ma. - su.07:30 - 22:30
  Juhlapyhä07:30 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Surfers Paradise

  Sixt Autonvuokraus
  Enderley/Surfers Paradise Blvd
  4217 Surfers Paradise

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua joustavasti

Autonvuokraus Kultarannikolla on vaivatonta. Varaamalla vuokra-autosi etukäteen saat ajoneuvon käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja palautat sen joustavaan ajankohtaan matkasi päätyttyä. Pidäthän kuitenkin mielessäsi, että emme voi luvata etukäteen tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta takaamme ajoneuvon kategorian. Laadukkaiden vuokra-autojen lisäksi saat kauttamme esimerkiksi vakuutuksen. Koska liikenne Australiassa on vasemmanpuoleista, vakuutuksen ottaminen on järkevää. Muutoin ajaminen on helppoa, sillä tiet kaupunkien välillä itärannikolla ovat hyväkuntoisia ja viitoitus englanninkielistä ja selkeää. Jos matkustat perheen kanssa, voit varata kauttamme lasten turvaistuimet. Autonvuokraamomme Kultarannikolla palvelee sinua matkasi tarpeiden mukaan, ota yhteyttä meihin jo tänään!

Näe 60 kilometriä valkoista hiekkarantaa!

Kun sinulla on vuokra-auto Kultarannikolla käytössäsi, tutustut helposti alueen upeisiin kohteisiin. Gold Coastin kaupungissa asuu noin puoli miljoonaa ihmistä ja sen tunnetuin alue on Surfers Paradise, auringonpalvojien, surffaajien ja vesiurheilijoiden lempipaikka. Tällä rannalla voit ottaa halutessasi vaikkapa muutaman oppitunnin surffauksesta. Aluetta kutsutaan Australian Rivieraksi, sillä siellä vallitsee trooppinen ilmasto ympäri vuoden. Kaupunki on erityisesti australialaisnuorten ja reppureissaajien suosiossa ja tunnetaan ympäri vuorokauden jatkuvista bileistään ja nuorekkaasta ilmapiiristään varsinkin koulujen loma-aikaan. Currumbin Wildlife Sanctuary -eläinpuisto on jokaisen lapsen unelmakohde, sillä siellä voit pitää oikeaa koalaa sylissäsi ja saada mukaasi valokuvan teistä kahdesta. Kultarannikolla on myös useampia teemapuistoja, kuten Seaworld, Wet'n'Wild -vesipuisto sekä Warner Bros Movie World. Autonvuokraus Kultarannikolla tarjoaa sinulle myös upean mahdollisuuden ajella eteenpäin pitkin rantatietä ja nähdä kaikki 60 kilometriä valkoista hiekkarantaa. Jos etsit hieman rauhallisempaa ympäristöä, niin rannikolla sijaitseva idyllinen Noosan kaupunki on kuin suoraan postikortista viihtyisine ravintoloineen ja shoppailumahdollisuuksineen. Vilkkaammasta kaupunkielämästä pitävälle noin 80 kilometrin päässä sijaitseva suurkaupunki Brisbane on oiva kohde.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service