Autonvuokraus
Gold Coast Lentoasema
Piilota
Australia // Gold Coast // Gold Coast Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gold Coast Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 15 Maud Street
  4224 Tugun AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OOL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:45
Juhlapyhä07:00 - 21:45
 
 

Hyvin varusteltu vuokra-auto ja laadukas palvelu odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Gold Coastin lentoasemalla. Saat allesi sopivan kokoisen ajopelin hyödyllisillä lisäpalveluilla höystettynä. Taloudelliset hatchback-mallit ovat käteviä kaupunkiliikenteessä. Suurempaan sedaniin mahtuu reilummin matkustajia ja farmarimalliin saa pakattua melkoisen määrän matkatavaroita. Tilavin minibussi on todellinen tilaihme, sillä sinne mahtuu 12 hengen seurue. Pidäthän mielessä, että voit valita itsellesi autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamon palvelupiste löytyy osoitteesta 15 Maud Street.

Gold Coastin lentoasema (OOL)

Lentoasema sijaitsee 25 kilometriä Gold Coastin kaupungin eteläpuolella Coolangatan lähiöalueella ja kentän entinen nimi onkin Coolangatan lentoasema. Lentokentän matkustajamäärät ovat 2000-luvun aikana nelinkertaistuneet noin kuuteen ja puoleen miljoonaan vuosittaiseen matkustajaan. Toinen toimipisteemme on varsinaisessa Gold Coastin kaupungissa 20 kilometrin päässä. Ajomatka sinne kestää puolisen tuntia. Vuokra-auton palautus onnistuu molempiin pisteisiin. Muista valita tarvitsemasi lisäpalvelut vuokra-autoosi Gold Coastin lentoasemalla. Vuokrahintaan kuuluvaan vakuutukseen voi lisätä lasi- ja rengasturvan ja kolariturvan omavastuuosuutta voi säätää mieleisekseen. Saat nimetä vuokra-autoon lisäkuljettajan ja vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin, vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen ja istuinkorokkeen. Tarkista verkkosivultamme kilpailukykyiset hintamme ja valitse paras vuokra-auto itsellesi.

Hyödynnä autonvuokraus Gold Coastin lentoasemalta ja koe lähistön parhaimmat käyntikohteet

Reilun 600 000 asukkaan Gold Coast on Australian itärannikon merenrantakaupunki Korallimeren etelärajan tuntumassa. Jos huvipuistot ja elokuvat kiinnostavat, kannattaa ajaa vuokra-autolla 40 kilometriä pohjoiseen Warner Bros. Movie Worldiin. Hurjien ja vähemmän hurjien laitteiden lisäksi teemapuistossa on tarjolla esityksiä, nähtävyyksiä, monenlaisia simulaattoreita ja tietysti elokuvia. Mikäli aikaa jää, lähistöllä on Wet 'n' Wild Gold Coast -vesipuisto, jossa on toinen toistaan hurjempia vesiliukumäkiä monen sortin altaiden lisäksi. Luonnon ihmeellisyyttä voi käydä ihailemassa 30 kilometrin päässä Tamburinen kansallispuistossa, jossa parasta antia ovat taiteelliset vesiputousalueet. Coolangatan ja Gold Coastin puolessa välissä on David Fleayn villieläinpuisto, jossa voi tavata erityisesti paikallisia eläimiä. Autonvuokraus Gold Coastin lentoasemalta on myös rantaelämästä nauttivalle oikea valinta, jotta parhaimmat rannat tulee testattua.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:45
Juhlapyhä07:00 - 21:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gold Coast Lentoasema OOL 15 Maud Street 4224 Tugun -28.143177, 153.492620 +61-755558908

Sixt-toimipiste Gold Coast Lentoasema OOL

15 Maud Street
4224 Tugun
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service