Autonvuokraus
Melbourne
Piilota
Australia // Melbourne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Melbourne

Sixt palvelee sinua lähes jokaisessa maailmankolkassa ja niinpä löydät autovuokraamoitamme myös Melbournesta, Australiasta. Toimipisteemme kaupungissa tarjoavat sinulle mahdollisuuden vuokrata käyttöösi erilaisia taloudellisia ja käytännöllisiä henkilöautoja ja farmareita. Kattavasta autokalustostamme löytyykin taatusti juuri sinun tarpeitasi vastaava ajoneuvo, jonka valinnassa henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Tiedäthän myös, että tarjoamme vuokra-autoja myös alle 25-vuotiaille henkilöille ja veloitamme tällöin vain pienen lisämaksun.

 
 • Melbourne Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Melbourne

  Sixt Autonvuokraus
  230 A'Beckett Street
  3000 Melbourne

  ma. - pe.08:00 - 16:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:00 - 16:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Nauti joustavasta autonvuokrauksesta Melbournessa

Autonvuokraus Melbournessa sujuu helposti halutessasi vasta paikan päällä toimipisteessämme vierailemalla, mutta kaikkein kätevimmin se hoituu jo etukäteen käyttämällä internet-sivujemme kätevää varauspalvelua, helppokäyttöisellä mobiilisovelluksellamme tai vaikkapa soittamalla autovuokraamoomme Melbournessa. Varauksen yhteydessä voit myös varata käyttöösi erilaisia lisäpalveluita tai -vakuuksia, kuten vaikkapa lasten kanssa matkustavalle soveltuvia lasten turvakaukaloita- ja istuimia. Vaikka tarjoamme autovuokraamossamme Melbournessa sinulle myös erilaisia lisävakuuksia, kuten esimerkiksi kolari- ja matkanjatkumisturvaa, olemme tietysti vakuuttaneet kaikki tarjolla olevat vuokra-ajoneuvomme kattavasti sinua varten jo valmiiksi. Olethan myös huomannut, että takaamme sinulle aina itse valitsemasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Nauti maisemista Sixtin vuokra-autolla Melbournessa

Melbournessa kaupunki- ja rantaelämä yhdistyvät omalaatuisella tavalla. Kaupunkiin suunnatessa kannattaa käyttöön ehdottomasti hankkia vuokra-auto, jotta kaikista alueen nähtävyyksistä saa irti kaiken mahdollisen. Vuokra-autolla suuntaat esimerkiksi helposti St. Kildan tai Brighton Beachin ranta-alueille. Ensiksi mainitusta löytyykin pelkän rannan lisäksi muun muassa Luna Park -huvipuisto. Lisäksi vuokra-auto mahdollistaa reissut vaikkapa Yarra Valleyn tai Mornington Penisulan viininmaistelukohteisiin tai upeaan luontokohteeseen Great Ocean Roadille. Myös itse kaupungissa vuokra-auto voi osoittautua käteväksi, sillä monipuolisesta arkkitehtuuristaan tunnetun Central Business Districtin eli kaupungin keskusta-alueen lisäksi kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla muissakin kaupunginosissa. Mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi trendikkään boheemi Fitzroy pikkuputiikkeineen ja ravintoloineen sekä italialainen Carlton, jossa pääset nauttimaan maittavista ruoista. Lisäksi kaupungissa kannattaa käväistä 285 metrin korkeuteen kohoavassa Eureka Skydeckissä Yarra-joen varrella ihailemassa panoraamanäkymää kaupungista näköalatasanteelta sekä upeassa kasvitieteellisessä puutarhassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service