Autonvuokraus
Melbourne Lentoasema
Piilota
Australia // Melbourne // Melbourne Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Melbourne Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MEL
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 21:45
Juhlapyhä06:00 - 21:45
 
 

Sixt Autovuokraamo Melbournen lentoasemalla palvelee asiakkaita pitkällä kokemuksella auttaen kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Autonvuokraus Melbournen lentoasemalta on meiltä mahdollista toimipisteestämme lentoasemalla helposti näkyvällä paikalla kakkosterminaalin luona. Toimipisteestämme voit helposti hankkia käyttöösi matkallasi tarvitsemasi menopelin, sillä tarjoamme käyttöösi monipuolisen valikoiman erilaisia, laadukkaita ja tietysti myös kattavasti vakuutettuja henkilöautoja sekä farmareita ja lisäksi myös joukon erilaisia lisäpalveluita, joita voit hyödyntää halutessasi. Huomioi kuitenkin se, että takaamme vuokra-autoistamme aina tiettyyn autoluokkaan kuuluvan ajoneuvon saatavuuden tietyn merkin tai mallin sijaan.

Ota vaivattomasti alle vuokra-auto Melbournen lentoasemalta

Autonvuokraus Melbournen lentoasemalta (MEL), joka tunnetaan myös nimellä Tullamarinen lentoasema, sujuu meiltä helposti joko vierailemalla toimipisteessämme tai vielä kätevämmin tekemällä varaus jo ennen paikalle saapumista esimerkiksi soittamalla meille tai käyttämällä verkkosivujemme varauspalvelua. Jos olet hoitanut vuokrauksen jo etukäteen pääset matkaan nopeasti, sillä sinun tarvitsee vain noutaa varaamasi ajoneuvo lentoaseman toimipisteestämme, joka on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme. Lentoasemalta matkaa kaupunkiin on noin 23 kilometriä ja vuokra-autolla matka taittuukin helposti hyvää tieverkostoa pitkin ruuhkasta riippuen noin parissakymmenessä minuutissa.

Koe unelmaloma vuokra-autoillen

Australian kaakkoisosassa sijaitseva Melbourne on pullollaan mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa ja vuokra-auto helpottaakin matkantekoa kummasti. Vuokra-autolla voit suunnata kaupungissa esimerkiksi Phillip Islandiin ihastelemaan luonnonvaraisia pikkupingviinejä, tai vaikkapa Dandenong Rangesin metsäalueelle, missä tekemistä riittää jokaiseen makuun. Viinin ystävän taas kannattaa suunnata auton nokka kohti Yarra Valleyta, joka on alueen tunnetuin viinialue ja upeita shoppailumahdollisuuksia kaipaava taas voi ajaa pallonpuoliskon suurimpaan ostoskeskukseen Chadstone Shopping Centreen, joka sijaitsee noin 13 kilometrin päässä keskustasta. Ehdottomasti autolla kannattaa ajaa läpi myös eräs maailman upeimmista ajoreiteistä, Great Ocean Road. Itse kaupungin keskustassa kannattaa käydä ainakin kuljeskelemassa Federation Squarella, josta löytyy muun muassa lukuisia museoita ja kiivetä ihastelemaan kaupungin maisemaa 300 metriä korkean Eureka Towerin näköalakerrokselta. Kun keskustan vilinä alkaa kyllästyttää, kannattaa suunnaksi ottaa esimerkiksi Fitzroy Gardens, upea ja rauhallinen puistoalue keskustan välittömässä läheisyydessä. Toinen oiva mahdollisuus rauhoittumiseen on aivan keskustan eteläpuolella sijaitseva hurmaava kasvitieteellinen puutarha.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 21:45
Juhlapyhä06:00 - 21:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Melbourne Lentoasema MEL 2 Tarmac Drive 3043 Tullamarine -37.693607, 144.870973 +61-755558908

Sixt-toimipiste Melbourne Lentoasema MEL

2 Tarmac Drive
3043 Tullamarine
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service