Autonvuokraus
Sydney
Piilota
Australia // Sydney
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sydney

Avaa ovi maailmaan ja valloita Australia ratin takaa täysin oman aikataulun ja matkasuunnitelman mukaan! Sixt Autovuokraamo Sydneyssä antaa lennokkaan lähdön matkallesi halusitpa sitten nopean coupéen tai viihtyisän farmarin seikkailusi siivittäjäksi. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat myös ketterät maasturit ja tilavat pakettiautot.

 
 • Sydney Lentoasema
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Sydney
  Unit 5, 191-201 William Street
  2010 Darlinghurst

  ma. - pe.08:30 - 15:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:30 - 15:45
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Sydney Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  ma. - su.06:00 - 21:45
  Juhlapyhä06:00 - 21:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sydney

  Sixt Autonvuokraus
  Unit 5, 191-201 William Street
  2010 Darlinghurst

  ma. - pe.08:30 - 15:45
  la. - su.08:00 - 11:45
  Juhlapyhä08:30 - 15:45

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Sydneyssä tarjoaa mukavaa joustoa matkallesi

Sixt Autovuokraamo Sydneyssä tarjoaa monipuolisia matkustusvaihtoehtoja niin yhteisestä lomamatkasta nauttivalle perheelle kuin kiireiselle liikematkustajallekin. Parhaiten tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton löydät valitsemalla oikean vaihtoehdon autokategorioistamme. Suosittelemme isossa seurueessa matkustaville tilavaa minibussia tai tila-autoa. Yksin matkustavalle riittää näpsäkkä sedan- tai hatchback-malli, joka on paitsi kätevän kokoinen usein myös isompia autoja vähemmän polttoainetta kuluttava. Tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata, mutta matkalla onkin hyvä kokeilla jotain uutta ja jännittävää, mikäli luottomerkkiäsi ei ole saatavilla. Oli valitsemasi malli tai merkki mikä tahansa, Sydneyn subtrooppisen ilmaston vuoksi kannattaa valita aina vuokra-auto ilmastoinnilla. Pienten lasten kanssa matkustavia ilahduttaa useista autoista vakiona löytyvä Isofix-kiinnitys, johon saa helposti kiinnitettyä lisävarusteena vuokrattavan lastenistuimen. Muihin matkustamisen mukavuutta lisääviin palveluihin kuuluvat MP3-soittimet ja GPS-navigaattorit. Kysy asiakaspalvelustamme lisävinkkejä oikean kulkuneuvon ja hyödyllisten lisävarusteiden valintaan.

Pysy reitillä tai poikkea spontaanista suunnitelmasta

Sydneyn kaltaiseen suurkaupunkiin matkaava voi kokea alueen vapaammin ja laajemmin vuokra-autolla kuin yksikään pakettimatkan varannut tai julkisiin kulkuneuvoihin luottava. Jo pelkkiä hiekkarantoja löytyy Sydneystä kilometrikaupalla. Varaa vain vuokra-auto Sydneystä ja aja muutama kilometri ruuhkaisimmilta keskustan rannoilta löytääksesi oman rauhaisan palan paratiisia. Autonvuokraus Sydneyssä vastaa myös kaupunkilomailijan shoppailuhaaveisiin. Suuntaa vaikkapa valtavaan Birkenhead Pointin kauppakeskukseen Drummoynen kaupunginosassa tai poimi parhaat löydöt auton takakonttiin tyylikkäästä Queen Victoria Buildingista. Kauppakassit on mukava jättää käsistään ja nauttia rentouttava kahvihetki jossain kaupungin lukuisista idyllisistä kahviloista. Kultturelli matkailija haluaa ehdottomasti suunnata vuokra-auton nokan jossain vaiheessa matkaansa kohti Paddingtonin kaupunginosaa, jossa ravintoloiden ja puistojen seasta pilkottaa restauroituja, viktoriaanisen ajan rivitaloja.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service