Autonvuokraus
Sydney Lentoasema
Piilota
Australia // Sydney // Sydney Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sydney Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot AU +61-755558908
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SYD
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 21:45
Juhlapyhä06:00 - 21:45
 
 

Sixt Autovuokraamo Sydneyn lentoasemalla sijaitsee näkyvällä paikalla O'Riordan Streetin varrella. Toimipisteestämme voit hankkia käyttöösi helposti monipuolisia ja kattavasti vakuutettuja vuokra-autojamme, jotka ovat tarjolla myös vielä alle 25-vuotiaiden käyttöön vain pienestä lisämaksusta. Toimipisteemme vuokra-autovalikoima kattaa lukuisia erilaisia henkilöautoja ja farmareita, joiden joukosta voit valita mieluisesi. Muista kuitenkin, että takaamme käyttöösi vain tiettyyn luokkaan kuuluvan menopelin, emmekä esimerkiksi tiettyä automallia tai -merkkiä. Kun hankit vuokra-auton käyttöösi Sydneyn lentoasemalta voit samalla hyötyä monipuolisista lisäpalveluistamme, joita toimipisteemme tarjoaa vuokra-ajoneuvojen ohella.

Autonvuokraus Sydneyn lentoasemalta käy vaivattomasti

Autonvuokraus Sydneyn lentoasemalta, joka on Australian suurin lentoasema ja tunnetaan myös nimellä Kingsford Smithin kansainvälinen lentoasema, on helppoa, sillä voit noutaa varaamasi vuokra-auton toimipisteestämme vaikka heti saavuttuasi maahan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, vaikka olisitkin unohtanut hoitaa autonvuokrauksen etukäteen, sillä voit aina vierailla toimipisteessämme lentoasemalla tai kaupungin keskustassa. Ottamalla käyttöösi vuokra-auton Sydneyn kansainväliseltä lentoasemalta (SYD) heti saapuessasi, vältyt pohtimasta kuinka kuljet kaupungin keskustaan noin kahdeksan kilometrin matkan Mascotin alueelta, jolla lentoasema sijaitsee. Ajamalla matka taittuu vain muutamassa minuutissa hyvin hoidettuja teitä pitkin.

Vuokra-autolla nähtävyydet läpi

Sydneyssä vuokra-auton ottaminen käyttöön on erinomainen valinta, sillä sen avulla pääset liikkumaan kaupungissa vaivattomasti. Voit taittaa ajamalla helposti esimerkiksi noin seitsemän kilometrin matkan maailmankuululle Bondi Beachille vaikkapa surffaamaan tai vain nauttimaan rantaelämästä. Jos erityisesti snorklaaminen kiehtoo sinua, on oikea kohde Clovelly tai Gordons Bay. Vuokra-autolla taitat halutessasi matkan helposti myös Blue Mountains -vuoristoon, josta näköalat ovat suorastaan henkeäsalpaavat. Kaupungista viinin ystävät sen sijaan suuntaavat Hunter Valley -laaksoon maan eräälle vanhimmalle viiniseudulle, joka sekin sijaitsee helpon ajomatkan päässä kaupungista. Tietysti myös kaupungin keskustassa riittää nähtävää ja nähtävyyksistä kenties merkittävin on kaupungin maamerkki eli tietysti tunnettu Oopperatalo, joka kuuluu nykyään myös Unescon maailmanperintökohteisiin. Toinen kaupungin ehdottomista nähtävyyksistä on myöskin erittäin tunnettu Harbour Bridge -silta, jonka kaari nousee korkeimmalta kohdaltaan jopa 139 metrin korkeuteen ja joka kokonaisuudessaan on yli kilometrin pituinen. Huimapäillä on myös mahdollisuus kiivetä turvaköysissä sillan kaarelle ihailemaan uskomattomia näkymiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 21:45
Juhlapyhä06:00 - 21:45

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sydney Lentoasema SYD 336 King St,Park on King Lvl 3 2020 Mascot -33.928506, 151.186140 +61-755558908

Sixt-toimipiste Sydney Lentoasema SYD

336 King St,Park on King Lvl 3
2020 Mascot
 
Puhelinnro +61-755558908

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service