Autonvuokraus
Riffa
Piilota
Bahrain // Riffa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Riffa

Riffan Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoistamme. Autokalustostamme löytyy pieniä ja keskikokosia autoja, avo- ja urheiluautoja sekä katumaastureita. Meiltä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton.

 
 • Riffa

  Sixt Autonvuokraus
  Road 2615
  75104 Riffa

  ma. - to.08:30 - 16:30
  la. - su.08:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Helppoa autonvuokrausta Riffassa

Helppo, vaivaton ja nopea palvelu sekä kilpailukykyinen hinta takaavat, että meiltä löydät varmasti juuri sinun tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Ajoneuvomme ovat pääosin uusia ja kattavasti varusteltuja. Autoissa on lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä tai MP3-soitin. Huomioithan, että Riffan Sixt Autovuokraamon autonvuokraus voi taata vain tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä. Jos haluat esimerkiksi liikkua Riffan ympäristössä vailla pelkoa eksymisestä tai tarkoituksenasi on käydä tietyissä paikoissa, lisäämällä navigaattorin varauksellenne helpotat liikkumistanne.

Paljon vuokra-autolla liikkuvaa auttavat rajoittamattomat kilometrit, joiden ansiosta ei tarvitse laskea etäisyyksiä, vaan nauttia vain ajamisesta ja maisemista. Isommassa ryhmässä matkaavien kannattaa ottaa huomioon, että voitte lisätä varauksellenne myös lisäkuljettajia. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissänne ja voitte aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Tutustu hintoihin ja ajankohtaisiin tarjouksiin verkkosivuillamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Riffaa ristiin rastiin vuokra-autolla ajamisesta nauttien

Al-Riffa sijaitsee Bahrainin kauniin saaren keskiosassa sijaitsevan laakson pohjoisreunalla. Se on Bahrainin toiseksi suurin kaupunki ja tunnettu alueensa öljykentistä. Golfin ystäville Bahrainin ilmasto ja upea Awaii Golf Club tarjoaa mahtavan pelikokemuksen vain noin 10 kilometrin päästä Riffan Sixt Autovuokraamosta. Kentälle pääset helposti vuokra-autollasi, minkä jälkeen voit siirtyä nauttimaan illallista johonkin alueen ravintoloista. Jos halajat itsellesi päällepantavaa, evästä tai vaikkapa tuliaisia, Al Enma Mall -ostoskeskus palvelee noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Bahrainin saari on kokonaisuudessaan vain 48 kilometriä pitkä ja leveimmältä kohdaltaan 16 kilometria leveä, joten voit tutkia vuokra-autolla Al-Riffasta käsin vaikka koko saaren läpikotaisin. Pääkaupunki Bahrainiin tulee matkaa vajaa 20 kilometria, joten sinnekin on vaivatonta siirtyä Sixt Autovuokraamosta saatavilla olevalla ajoneuvolla. Bahrainista löydät museoita, ravintoloita, paljon historiallisia kohteita sekä päiväaktiviteetteja.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service