Auton vuokraus toimipisteestä Gent

 

Suosituin kohteessa Gent

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Gent alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Gent

Osoite

Kortrijksesteenweg 1127c, 9051 Gent, Belgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Gent

Sixt Autovuokraamo Gent toivottaa matkaajat tervetulleeksi Belgiaan

Sixt Autovuokraamo Gent toivottaa matkaajat tervetulleeksi Belgiaan

Oletko suuntaamassa historialliseen Gentiin ja haluat tutkia kaupunkia sekä sen lähiympäristöä mahdollisimman joustavasti ja mutkitta? Ehkä oletkin tulossa työmatkalle ja sinun tarvitsee päästä paikasta toiseen jouhevasti ja oman aikataulusi mukaan? Me Sixtillä haluamme auttaa sinua! Sixt Autovuokraamo Gent tarjoaa matkallesi uudet ja luotettavat vuokra-autot, joilla tässä Belgian helmessä matkaaminen luonnistuu leikiten. Toimipisteemme sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Gent Sint Pietersin rautatieasemalta. Lähde asemalta kulkemaan Belgian viidennen kuninkaan mukaan nimettyä Koning Boudewijnstraat -tietä eteenpäin, niin et voi eksyä! Kun varaat vuokra-auton etukäteen verkkosivujemme kautta, se odottaa sinua valmiina ja pääset jatkamaan matkaasi jouhevasti. Tarjoamme mahdollisimman hyvän vuokrauselämyksen, valitsitpa allesi henkilöauton, farmarin, maasturin taikka ekologisen sähköauton. Varauksen voit hoitaa vaikka heti verkkosivujemme kautta tai soittamalla meille. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua varauksesi kanssa, jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää auton vuokraamisesta.
Gentissä kuljet mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Gentissä kuljet mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Gentin vuokra-autot ovat enintään kolme kuukautta vanhoja, ja valikoimastamme löytyy huippumerkkejä, kuten Mercedes-Benz, BMW ja Jaguar. Kaikki vuokraukset sisältävät rajoittamattomat kilometrit, mutta meiltä voit varata myös halutessasi erilaisia lisäpalveluja. Jos olet matkalla Gentissä ensimmäistä kertaa, kannattaa sinun valita GPS-navigaattori matkaasi helpottamaan. Navigaattorin avulla löydät helposti esimerkiksi yöpaikkaasi sekä erilaisiin nähtävyyksiin, kuten Gravensteenin eli Kreivin linnaan. Lisävakuutukset tuovat turvaa matkallesi. Voit valita muun muassa vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai matkan jatkumisturvan varaukseesi. Monipuolisesta lisävarustevalikoimastamme löydät varmasti juuri sinun matkaasi sopivat vaihtoehdot. Tarjoamme sinulle vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme valitettavasti voi taata. Löydät lisää tietoa autovalikoimastamme, lisävarusteista sekä tarjouksistamme verkkosivuiltamme. Tee varauksesi jo tänään, Gent ja Sixt odottavat!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Gent

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Gent?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Gent sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Gent.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Gent?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 109 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Gent

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Gent?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Gent?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Gent

    Näytä lisää