Autonvuokraus
Gosselies
Piilota
Belgia // Gosselies
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gosselies

Sixt Autovuokraamo Gosseliesissa toivottaa sinut tervetulleeksi Charleroin pohjoisosaan. Uudet, keskimäärin kolmen kuukauden ikäiset vuokra-autot, laadukas palvelu ja edulliset lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta helppoa ja huoletonta. Voit valita vuokra-autosi monipuolisesta autokalustosta. Tarjolla on erikokoisia sedan- ja farmarimalleja, maastureita ja minibusseja. Tutustu kilpailukykyisiin hintoihin verkkosivullamme ja varaa vuokra-auto itsellesi vaikka jo tänään.

 
 • Charleroi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rue des Freres Wright 8
  6041 Gosselies

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Gosselies

  Sixt Autonvuokraus
  Rue des freres wright 8
  6041 Gosselies

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Gosseliesissa

Sixt Autovuokraamo Gosseliesissa tarjoaa tarpeenmukaisen kaluston ja laadukkaan palvelun sekä työ- että lomamatkalaisille. Jos tilantarpeesi ei ole suuren suuri, näppärä kaupunkiauto on sopiva valinta. Isommat sedanit ja varsinkin farmarimallit ovat perheelle tai pienelle porukalle oivia menopelejä. Minibussiin mahtuu suurempikin matkaseurue ja premium-maasturissa on sekä tilaa että muhkeutta. Voit valita varauksen yhteydessä autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä. Kätevät lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Gosseliesissa. Voit nimetä lisäkuljettajan tai vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin. Vakuutukseen saa muun muassa kolari-, rengas- ja lasiturvan. Lapsiperheiden vuokra-autoon Gosseliesissa on saatavilla vauvan turvakaukalo, istuinkoroke ja erikokoisia lasten turvaistuimia.

Ota täysi hyöty irti vuokra-autosta Gosseliesissa

Gosselies on reilun kymmenen tuhannen asukkaan kaupunginosa Charleroin kaupungissa Belgiassa. Vieressä sijaitseva Bryssel S. Charleroin lentokenttä on matkustajamäärillä mitattuna Belgian toiseksi vilkkain. Jos 1800-luvun sotahistoria kiinnostaa, kaupungista on kätevä autoilla noin 30 kilometrin päähän katsomaan Napoleonin viimeistä taistelutannerta Waterloota. Jos aikaa jää, siitä on helppo jatkaa parinkymmenen kilometrin verran kurkistamaan, miltä pääkaupunki Brysselissä näyttää. Kaikenikäisille mieluisa retkikohde on vajaan tunnin ajomatkan päässä oleva Pairi Daizan eläintarha. Sieltä löytyvät niin norsut kuin kirahvitkin sekä hellyttävät pandat ja koalat sadoista pienemmistä eläimistä puhumattakaan. Jos päätä ei huimaa, vuokra-auto kannattaa suunnata lentokentän pohjoispuolelle, jossa sijaitsee European flight simulator. Siellä vähintään 10-vuotiaat voivat päästä lentämään jopa suurella matkustajakoneella kansainvälisille lentokentille aidontuntuisessa simulaattorissa. Jotta pää pysyisi pyörällä, hyvänä vinkkinä on ajelu reilun 40 kilometrin päähän Wavreen, jossa on Walibi Belgium -huvipuisto.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service