Auton vuokraus alueella Gosselies

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Gosselies

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Charleroi Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Gosselies

Asiantuntevaa autonvuokrausta Gosseliesissa

Asiantuntevaa autonvuokrausta Gosseliesissa

Sixt Autovuokraamo Gosseliesissa toivottaa sinut tervetulleeksi Charleroin pohjoisosaan. Uudet, keskimäärin kolmen kuukauden ikäiset vuokra-autot, laadukas palvelu ja edulliset lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta helppoa ja huoletonta. Voit valita vuokra-autosi monipuolisesta autokalustosta. Tarjolla on erikokoisia sedan- ja farmarimalleja, maastureita ja minibusseja. Tutustu kilpailukykyisiin hintoihin verkkosivullamme ja varaa vuokra-auto itsellesi vaikka jo tänään. Sixt Autovuokraamo Gosseliesissa tarjoaa tarpeenmukaisen kaluston ja laadukkaan palvelun sekä työ- että lomamatkalaisille. Jos tilantarpeesi ei ole suuren suuri, näppärä kaupunkiauto on sopiva valinta. Isommat sedanit ja varsinkin farmarimallit ovat perheelle tai pienelle porukalle oivia menopelejä. Minibussiin mahtuu suurempikin matkaseurue ja premium-maasturissa on sekä tilaa että muhkeutta. Voit valita varauksen yhteydessä autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä. Kätevät lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Gosseliesissa. Voit nimetä lisäkuljettajan tai vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin. Vakuutukseen saa muun muassa kolari-, rengas- ja lasiturvan. Lapsiperheiden vuokra-autoon Gosseliesissa on saatavilla vauvan turvakaukalo, istuinkoroke ja erikokoisia lasten turvaistuimia.
Ota täysi hyöty irti vuokra-autosta Gosseliesissa

Ota täysi hyöty irti vuokra-autosta Gosseliesissa

Gosselies on reilun kymmenen tuhannen asukkaan kaupunginosa Charleroin kaupungissa Belgiassa. Vieressä sijaitseva Bryssel S. Charleroin lentokenttä on matkustajamäärillä mitattuna Belgian toiseksi vilkkain. Jos 1800-luvun sotahistoria kiinnostaa, kaupungista on kätevä autoilla noin 30 kilometrin päähän katsomaan Napoleonin viimeistä taistelutannerta Waterloota. Jos aikaa jää, siitä on helppo jatkaa parinkymmenen kilometrin verran kurkistamaan, miltä pääkaupunki Brysselissä näyttää. Kaikenikäisille mieluisa retkikohde on vajaan tunnin ajomatkan päässä oleva Pairi Daizan eläintarha. Sieltä löytyvät niin norsut kuin kirahvitkin sekä hellyttävät pandat ja koalat sadoista pienemmistä eläimistä puhumattakaan. Jos päätä ei huimaa, vuokra-auto kannattaa suunnata lentokentän pohjoispuolelle, jossa sijaitsee European flight simulator. Siellä vähintään 10-vuotiaat voivat päästä lentämään jopa suurella matkustajakoneella kansainvälisille lentokentille aidontuntuisessa simulaattorissa. Jotta pää pysyisi pyörällä, hyvänä vinkkinä on ajelu reilun 40 kilometrin päähän Wavreen, jossa on Walibi Belgium -huvipuisto.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Gosselies
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Gosselies?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Gosselies sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Gosselies.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Gosselies?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Gosselies. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 1828 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
MINI Electric (100% Electric)
MINI Electric (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
Maserati Levante
Maserati Levante
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 4 Series Coupé Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 2 Series Active Tourer Hybrid Aut.
BMW 840 Grand Coupé
BMW 840 Grand Coupé
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Gosselies
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Gosselies?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Gosselies?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Gosselies?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Gosselies

Näytä lisää