Auton vuokraus alueella Burgas

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Burgas

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Burgas Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Burgas

Laadukasta Sixtin autonvuokrausta Burgasissa

Laadukasta Sixtin autonvuokrausta Burgasissa

Uudet hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Burgasissa. Monipuolisesta autokalustosta löytyvät niin pienet ja keskisuuret henkilöautot kuin isommat farmarit ja minibussit. Tarjoamme myös monia hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokrauksen yhteydessä. Tutustu autovalikoimaan, edullisiin hintoihin ja lisäpalveluihin verkkosivullamme jo tänään. Autovuokraamomme Burgasissa palvelee sinua asiantuntevasti viikon jokaisena päivänä. Laajasta autovalikoimasta löytyy sopivan kokoinen vuokra-auto moneen tarpeeseen. Pienet näppärät henkilöautot ovat hyviä valintoja, jos tilantarve ei ole suuri. Perhekokoluokan taloudellisissa sedaneissa on reilummin tilaa ja farmarimalleihin mahtuu myös jälkikasvu harrastusvälineineen mukavasti. Tila-autoihin ja minibusseihin uppoaa jopa yhdeksän hengen seurue. Jos kaipaat vuokra-autoosi Burgasissa luksusta ja tyyliä, paras valinta on premium-luokan maasturi tai sedan. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Muista valita tarjoamistamme lisäpalveluista itsellesi hyödylliset. Vakuutuksen lisäturvaksi saa edullisesti varkaus-, kolari- ja lasiturvan sekä matkan jatkumisturvan. Vuokra-autoon voi vuokrata GPS-navigaattorin, tavaratelineen ja talvikeleihin lumiketjut. Takapenkkiläisten turvaksi valikoimassa on lasten erikokoisia turvaistuimia, vauvan turvakaukalo ja istuinkoroke.
Nautiskele vuokra-autolla Burgasin merenrantateistä

Nautiskele vuokra-autolla Burgasin merenrantateistä

Reilun 200 000 asukkaan Burgas sijaitsee Mustanmeren rannikolla Bulgariassa. Autonvuokraus Burgasissa kannattaa jo yksin maisemien vuoksi, sillä rantateillä upeilta merimaisemilta ei voi välttyä. Alueella on ollut asutusta tuhansien vuosien ajan ja tähän voi tutustua monissa museoissa. Arkeologinen, historiallinen, etnografinen sekä Luonnontieteellinen museo ovat esimerkkejä kaupungin monista museoista. Vaikuttavia käyntikohteita ovat myös monet ortodoksiset kirkot. Kukkien ja puutarhan ystävien kannattaa ajaa rannan tuntumaan Burgasinlahden pohjukkaan, jossa sijaitsee näyttävä puutarha-alue. Noin viidentoista kilometrin päässä pohjoisen suunnassa on eläintarha Peacock Farm. Eläinten lisäksi alueella on lasten leikkikenttä ja värikäs kukkapuutarha. Kaupungin ehkä kuuluisin erikoisuus on kesäisin pidettävä hiekkafestivaali. Silloin vuokra-auton keula kannattaa suunnata kohden rantaa hiekkaveistosalueelle. Jättimäisiin ja taidokkaisiin veistoksiin käytetään vuosittain yli 2500 tonnia hiekkaa. Lapsille ja lapsenmielisille ajankulua löytyy Luna Parkin minihuvipuistosta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Burgas
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Burgas?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Burgas sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Burgas.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Burgas?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Burgas. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 41 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,2)
Ajoneuvon luovutus
(4,2)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Burgas
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Burgas?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Burgas?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Burgas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?