Autonvuokraus
Sunny Beach
Piilota
Bulgaria // Sunny Beach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sunny Beach

Sixtiltä autonvuokraus Sunny Beachillä sujuu helposti vaikka kesken rantapäivän, sillä autovuokraamomme Sunny Beachillä sijaitsevat kaupungin keskeisillä paikoilla ja palvelevat joustavin aukioloajoin. Autovuokraamomme Sunny Beachillä tarjoavat käyttöösi monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-ajoneuvoja, joiden avulla pääset kiertämään vaikka koko kauniin seudun helposti ja vaivattomasti. Tarjolla oleva vuokra-autovalikoimamme voi vaihdella eri toimipisteidemme välillä, mutta lähtökohtaisesti tarjoamme käyttöösi upeita luksusautoja, käytännöllisiä maastureita sekä tietysti myös kaupunki-autoksi sopivia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita.

 
 • Sunny Beach/Globus Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Slantschew Brjag
  8240 Sunny Beach

  ma. - su.10:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Sunny Beach/Holiday Fort Club

  Sixt Autonvuokraus
  Holiday Golf Fort Noks-E 87
  8240 Sunny Beach

  ma. - su.10:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Sunny Beachillä

Autonvuokrauksen yhteydessä tarjoamme sinulle halutessasi mahdollisuuden hankkia vuokra-autoosi esimerkiksi erilaisia lisävakuuksia, vaikka tarjoamamme vuokra-autot onkin jo vakuutettu kattavasti. Lisäturvaksi voit hankkia meiltä esimerkiksi kolari-, varkaus- tai lasi- ja rengasturvaa. Varsinaisina lisäpalveluina voit taas valita vuokra-autoosi vaikkapa wifi-reitittimen, navigaattorin, tavaratelineen, lisäkuljettajan, diesel-moottorin tai vapaat ajokilometrit. Jos taas matkustat lasten kanssa voit valita valikoimastamme käyttöösi joko vauvan turvakaulon, vahvistetun lastenistuimen tai vahvistetun korokeistuimen. Huomaathan, että takaamme asiakkaillemme heidän valitsemansa autokategorian mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä automallia.

Matkusta nautiskellen Sixtin vuokra-autolla Sunny Beachillä

Bulgariassa Mustanmeren rannalla sijaitseva Sunny Beach lukeutuu maan tunnetuimpiin matkakohteisiin ja sielläkin vuokra-auto voi osoittautua yllättävänkin hyödylliseksi kulkuneuvoksi. Nimensä mukaisesti kaupungin kenties oleellisin vierailukohde on sen upea, noin kuusi kilometriä pitkä ja noin sata metriä leveä hienohiekkainen ja upeita näkymiä tarjoava ranta, missä loikoilun ja uimisen ohella on mahdollista myös harrastaa monipuolisesti vesiurheilua, kuten sukellusta ja snorklausta. Vuokra-autolla liikkuva pääsee suuntamaan vaikkapa suoraan rannalta nopeasti myös Sunny Beachin ohitustien varrella sijaitsevaan suureen Action Aquapark -vesipuistoon, jonka hurjat laitteet viihdyttävät aikuisia ja erilaiset vesiliukumäet ja altaat taas lapsia. Toinen ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde on muutaman kilometrin päässä sijaitseva Nessebarin noin kolmetuhatta vuotta vanha historiallinen kaupunki, minne matka taittuu ajamalla helposti. Kohde on päässyt Unescon maailmanperintökohteiden listalle ja siellä sijaitsevat muun muassa Johannes Kastajan kirkko sekä Apollon temppeli. Mikäli mielii ostoksille, voi vuokratulla autolla suunnata hyvin myös läheiseen Varnaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service