Autonvuokraus
Chile
Piilota
Chile
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chile: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Chilessä

Maailman suurimpiin kuuluvalta autovuokraamoketju Sixtiltä tehdyllä helpolla autonvuokrauksella Chilessä pääset halutessasi kokemaan uskomattoman matkan poikki 4 350 kilometriä pitkän ja vain 180 kilometriä leveän maan. Autovuokraamomme Chilessä palvelevat sinua maan pääkaupungissa Santiagossa, Concepciónissa ja Puerto Monttissa. Kahdesta ensiksi mainitusta kaupungista löydät useita toimipisteitämme. Vuokra-autovalikoimamme autovuokraamoissamme Chilessä vaihtelevat hieman toimipisteittäin, mutta lähtökohtaisesti voit valita käyttöösi henkilöauton, farmarin, maasturin tai urheilu- tai avoauton.Kun suunnittelet unohtumatonta autonvuokrausta Chilessä, muista kuitenkin se, että me Sixtillä emme pysty varmistamaan sinulle vuokra-autosta tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan itse valitsemasi kategorian mukaisen kulkupelin.

Vuokra-autoilusta Chilessä

Maassa liikenne on Suomeen verrattuna nopeatempoista ja liikenneonnettomuuksia sattuu paljon. Liikennerikkomusten sakot ovat kuitenkin varsin korkeita ja seurauksena voi olla myös ajokortin väliaikainen menettäminen. Nopeusrajoitukset ovat yleensä noin 80-120 km/h ja promilleraja maassa on alle 0,3.Maan moottoritiet ovat hyväkuntoisia ja nelikaistaisia ja niillä liikenne sujuu yleensä järjestelmällisesti, varaudu silti tietullimaksuihin, jotka kuitenkin ovat alhaisia.Andien vuoristoteillä on syytä pysyä valppaana, sillä mutkat pienillä teillä ovat jyrkkiä. Tiet ovat kuitenkin pääosin päällystettyjä.Suurissa kaupungeissa taas on syytä varautua suuriin ruuhkiin.

Koe upeita elämyksiä vuokra-autolla

Vuokra-autoilu Chilessä tarjoaa uskomattoman elämysmatkan halki mielenkiintoisen ja luonnonihmeitä pursuavan maan. Maassa on niin mahtava Andien vuoristo, aavikoita kuin metsä- ja järvialueitakin.Maan pohjoisosassa Atacaman autiomaasta löydät tuliperäisiä geysirkenttiä sekä mahtavia hiekkadyynejä ja maan keskiosien jokilaaksoista Andien ja rannikon väliseltä alueelta puolestaan paljon viinitarhoja, tähtitorneja sekä muun muassa koko maanosan korkeimman vuoren Acongacuan.Eteläisemmästä maan osasta puolestaan löydät upeat Patagonian jäätiköt ja vaelluspolut, joista eräät tunnetuimmat reitit ovat Torres del Paine sekä San Pedro de Atacaman ympäristö kuumine lähteineen, tulivuorineen sekä suolakenttineen ja flamingoineen. Aivan etelässä taas sijaitsee Tulimaa.Vierailemisen arvoisia kohteita upeiden luonnonihmeiden lisäksi ovat maan suurimmat kaupungit, vuorten ympäröimä pääkaupunki Santiago maan keskiosassa sekä rannikolla sijaitseva Unescon maailmanperintökohde Valparaíso, jonne vuokra-autolla pääsee Santiagosta helposti. Santiagosta ajomatkaa etelässä sijaitsevaan Valdiviaan taas kertyy noin kymmenen tunnin verran.Vuokra-autolla liikkuessa kannattaa ehdottomasti harkita myös upean seitsemän järven reitin (Siete lagos) ajamista. Reitti kulkee Puconista Puerto Fuyhin ja se tarjoaa uskomattomia näköaloja Andeille ja järville - ja tietysti lukuisia näköalapysähdyspaikkoja.Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vierailla maalle kuuluvilla Pääsiäissaarilla keskellä Tyyntämerta ihailemassa mystisiä moai-patsaita.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service