Autonvuokraus
Antofagasta
Piilota
Chile // Antofagasta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Antofagasta

Sixt Autovuokraamo Antofagasta tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan ja sen kautta työ- tai lomamatkasi alkaakin vaivattomasti. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sopivan vuokra-auton valinnassa Antofagastan toimipisteestämme. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme, josta voit myös varauksen tehdä kätevästi. Koko perheelle sopivat tyylikkäät henkilöautot ja farmarit löytyvät valikoimastamme ja ne kuljettavat koko porukan taloudellisesti ympäri Chileä. Kun haluat saapua työtapaamisiin näyttävästi, kannattaa tutustua upeisiin urheilu- ja avoautoihimme. Mikäli tiedossa on seikkailuja Antofagastassa, kannattaa alle napata tilava maasturi, joka kuljettaa turvallisesti perille. Älä epäröi olla yhteydessä, jos tarvitset apua varauksen teossa, sillä ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä!

 
 • Antofagasta Lentoasema
  Aeropuerto Andrés Sabella s/n
  1240000 Antofagasta

  ma. - pe.08:00 - 21:00
  la. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Antofagasta Downtown
  Huasco 48
  1240916 Antofagasta

  ma. - to.09:00 - 13:00
   15:30 - 18:00
  pe.09:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Antofagasta Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeropuerto Andrés Sabella s/n
  1240000 Antofagasta

  ma. - pe.08:00 - 21:00
  la. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Antofagasta Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  Huasco 48
  1240916 Antofagasta

  ma. - to.09:00 - 13:00
   15:30 - 18:00
  pe.09:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrauksesta Antofagassa omanlaisesi kattavilla lisäpalveluillamme

Kaikki Sixtin vuokra-autot ovat perusteellisesti varusteltuja ja uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Varaustasi voit aina höystää haluamillasi lisäpalveluilla, joihin voit tutustua myös tarkemmin verkkosivujemme kautta. Tarjoamme matkallesi vapaat ajokilometrit, joita onkin mukava taittaa, kun käytössäsi on kätevä GPS-navigaattori, joka helpottaa reittivalintojen kanssa. Lapsiperheille turvallinen lisä varaukseen on lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa turvallisin mielin. Mikäli matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, lisää ihmeessä varaukselle lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia, sillä ne tuovat matkalle lisää mielenrauhaa. Pyydämme myös huomioimaan, että voimme tarjota ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Maksaessasi varauksen vasta vuokra-autoa noudettaessa voit tehdä siihen muutoksia ja peruutuksen tarvittaessa maksutta.

Nauti Antofagastasta Sixtin vuokra-auton kyydissä

Antofagasta on kaunis satamakaupunki pohjoisessa Chilessä. Sixtin vuokra-autolla kannattaa ehdottomasti suunnata Barrio Historicoon, josta löytyy viktoriaaniseen tyyliin rakennettuja taloja ja sinne ajelee kaupungin keskustasta kätevästi noin viidessä minuutissa. Toinen vierailemisen arvoinen paikka Antofagastassa on Centro Urbano, mistä löytyy näyttävä Plaza Colón -aukio, josta löytyy goottilaiseen tyyliin rakennettu katedraali. Sinne ajelet kätevästi myös alle kymmenessä minuutissa. Kaupungista löytyy lentokenttä noin 30 minuutin ajomatkan päästä ja kaksi satamaa, joten omalla vuokra-autolla siellä liikkuu helposti myös maahan saapuessa tai sieltä lähtiessä. Autonvruokraus Antofagassa kannattaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service