Autonvuokraus
Concepción
Piilota
Chile // Concepción
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Concepción

Sixt Autovuokraamo Concepción Chilessä palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoista. Autokalustostamme löytyy pieniä ja keskikokosia autoja, avo- ja urheiluautoja sekä katumaastureita. Löydät meiltä varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton.

 
 • Concepcion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Av. Jorge Alessandri 5001
  4301060 Concepcion

  ma. - su.08:30 - 19:00
  Juhlapyhä08:30 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Concepciónissa turvaa matkasi

Autonvuokraus Concepción Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Löydät ajankohtaisen tilanteen saatavilla olevista ajoneuvoista verkkosivuiltamme - merkitset ainoastaan ajankohdan ja teet varauksen. Kaikki automme ovat uusia ja hyvin varusteltuja, tunnetuilta valmistajilta. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia.

Laajan vuokra-autojen valikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluja. Concepciónin lähialueisiin tutustuminen käy helpoiten lisäämällä vuokra-autoosi lisäpalveluna navigaattorin, jonka avulla et eksy, etenkin jollet tunne aluetta. Lasten kanssa matkustaessa sinun ei tarvitse kuljettaa turvaistuimia mukanasi, vaan saat ne helposti meiltä Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vakuutuksia vahingon varalle, joten voit keskittyä lomailuun ja jättää murehtimisen muille. Jos matkustat isomman ryhmän kanssa, matkantekoanne helpottanee, mikäli lisäätte varauksellenne muitakin kuljettajia, niin voitte jakaa ajovuoroja ryhmän kesken.

Concepción kaikessa kauneudessaan

Concepción on Biobion alueen pääkaupunki Chilessä. Nimi tulee Espanjan kielestä. Kaupunki on Chilen kahdeksanneksi suurin kaupunki, sillä siellä ja sen kaupunkiseudulla asuu yli 600 000 asukasta. Concepciónissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Noin 10 minuutin automatkan päässä keskustasta sijaitseva Parque Ecuador on valtava puisto, jossa voit pelata tennistä tai jalkapalloa tai lenkkeillä. Lapsille sieltä löytyy liukumäkiä ja vesipuisto. Puiston keskellä on punainen talo, johon on tehty pieni museo. Suoraan puiston vieressä, pienen matkan päässä on Caracal Hill, kukkula jolta on mahtavat näkymät kaupungin ylle. Kaupungin eläintarha, joka on mukava paikka viettää aikaa, sijaitsee puolestaan noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin laidalla. Kaupungin keskustassa on ostosmahdollisuuksia ja maan pääkaupunki Santiago sijaitsee päivämatkan päässä - sinne pääset myös vuokra-autollasi. Me Sixtillä haluamme varmistaa, että matkasi sujuu suunnitelmiesi mukaan. Teemme autonvuokrauksesta sinulle vaivatonta, jotta voit keskittyä matkasi päätarkoitukseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service